Attrahera det du önskar på 30 dagar 3 kommentarer


attraktionsguidenHallå alla Härliga!

Livet är så härligt och jag bara njuter av att leva och se hur allting liksom bara faller på plats. Och det är så kul att se hur min grupp om Attraktionslagen bara växer hela tiden. Det är en grupp på Facebook och du är hjärtligt välkommen som medlem för att dela med dig, få inspiration och ställa frågor kring Attraktionslagen. Du finner gruppen HÄR.

Jag har skrivit en del här på bloggen om Attraktionslagen och hur den fungerar och idag tänkte jag dela med mig av en metod som fungerar väldigt bra för mig. Allt började med att jag lyssnade på ett klipp med Abraham Hicks och så var det en kille där som berättade om en metod som han hittat på själv och som fungerade väldigt bra för honom. Jag har lyssnat på det klippet massor med gånger för den killen låter så härlig och han är väldigt inspirerande. Jag skrattar varje gång jag hör klippet och du hittar länken till klippet längst ner i det här inlägget. Jag testade i alla fall den metoden som han berättar om och det har fungerat väldigt bra för mig. 

Ni som läst tidigare inlägg jag skrivit om Attraktionslagen har förstått hur enkelt det egentligen är och jag gillar när det är enkelt så den här metoden fastnade jag för just för att den var så enkel. Killen i klippet gjorde som så att han skrev ett tackbrev till Abraham och Esther där han tackade för allt underbart som han attraherat under de senaste 30 dagarna. Det han skrev i brevet hade ännu inte hänt utan det var saker som han önskade sig men han skrev och tackade som om det redan hade hänt. Han läste det här brevet för sig själv 2 gånger om dagen och det andra han gjorde under de här 30 dagarna var att flera gånger om dagen göra saker som gjorde honom glad och så skrev han ner i en kalender alla saker som han gjorde.

30 dagar med attraktionslagen

Det är lite mer än 2 år sedan jag hörde det här klippet och jag bestämde mig för att testa den här metoden och det har fungerat väldigt bra. Jag har gjort det flera gånger och det fungerar alltid. Nedan kan ni läsa mitt senaste brev. När jag gjorde den här övningen första gången så kändes det konstigt att tacka Abraham, Esther eller Universum men så kom jag på att jag skulle tacka killen i klippet. Jag har ingen aning om vad han heter men han låter som en Dave så jag döpte honom till det och tackar honom för det som hänt i mitt liv.  Jag brukar skriva för hand för jag tycker det fungerar bättre för mig, det är som om orden tränger djupare in i mig än om jag skriver på datorn men du gör självklart det som känns bäst för dig.

När jag gör den här övningen så brukar jag skriva ner de saker som för tillfället känns mest aktuella. I mitt senaste brev som du ser nedan så skrev jag bland annat om min 11-åriga dotter för hon kom in i en period där kroppen börjar förändras mot det mer kvinnliga hållet medans hon fortfarande är ett barn i tankarna och det märktes på henne att det var lite jobbigt. Hon blev väldigt lätt irriterad och det räckte med att man tittade på henne så fräste hon. Så stämningen här hemma var ganska jobbig ett tag. Det var bara en liten förklaring till det jag skrev i brevet som du kan läsa här:

Hej Dave!

Jag blev så inspirerad när jag hörde dig på YouTube och jag vill nu tacka dig för allt det som hänt mig. Vår familj är så lugn och harmonisk och jag är så glad över att Anastacia är så glad och kärleksfull jämt. Vi har så fin kontakt och skrattar mycket tillsammans i familjen. Det är så härligt och jag njuter av att ha en så fin och härlig familj.

Jag har gått ner 10 kilo utan att förändra något och mitt blodsocker har blivit så bra så jag har helt normala värden. 

Min blogg har fått så många nya besökare och jag uppskattar verkligen att jag får inspirera så många människor. Min blogg delas så mycket i sociala medier och jag är så glad över att jag får möjligheten att sprida inspiration glädje och hopp till så många.

Jag har fått flera nya förfrågningar om att skriva artiklar och det är så kul att jag får göra det jag tycker är roligt. Jag älskar att skriva och det är så kul att få betalt för det jag älskar att göra.

Mitt liv är helt underbart och jag älskar allting jag har i mitt liv så stort tack, Dave, för din inspiration.

Tack, tack, tack!!!

Nu är ni förstås nyfikna på hur det gick, eller hur? Ett par dagar efter att jag skrivit brevet så märktes en rejäl skillnad på min dotter, plötsligt så var hon gladare och mindre irriterad. Det var en märkbar skillnad. Efter 3 veckor hade jag gått ner 5 kilo och blodsockret har blivit mycket bättre och förbättras hela tiden. Jag har ökat antalet besökare med 300% och vissa inlägg har delats över 2000 gånger i sociala medier. En vecka efter att jag skrivit brevet så hade jag fått 2 nya uppdrag om att skriva 2 artiklar.

Det här är en enkel metod och den fungerar väldigt bra för mig. Testa gärna och berätta sen för mig hur det har gått för dig.

Kortguide för hur du gör:

 1. Skriv ett brev
 2. Läs det 2 gånger varje dag
 3. Gör saker dagligen som gör dig glad, det kan vara enkla saker som att klappa katten, lyssna på musik eller vad som nu gör dig glad för stunden.

Här är länkar till några inlägg om attraktionslagen:

Undvik dessa 7 misstag för att manifestera det du önskar

Så använder du Attraktionslagen – 7 steg

En stor missuppfattning kring Attraktionslagen

Här är länken till YouTube-klippet som övningen är hämtad från

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Attrahera det du önskar på 30 dagar

 • Marielle

  Hej Cecilia
  Jag vill bara säga till dig att jag blir glad av att titta på dina youtube clips.
  Du sprider värme och glädje. Tack för att du finns <3
  Kram Marielle

 • Ritva

  Hej Rockbabe Cecilia. Tack för underbar blogg och då mycket tips. Jag är en av dom det inte fungerat för. Livet händer hårt och därför tappar jag det viktigaste. Känslan och inte vilken som helst. Utan den viktigaste Positiva glädje och lycka. Jag kommer att ni göra rätt oc med spänning se vad dom händer. I m so exiting..

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Ritva!

   Vad härligt att höra att du nu kommit underfund med hur du ska göra i fortsättningen. Jag har som dagligt mål att vara glad och lycklig och det har fungerat väldigt bra för mig. 🙂

   You Rock!!!