Attraktionslagen, 44 övningar och massor med tips. 1 kommentar


chick-1202577_1920Hallå alla Härliga! Idag har jag börjat träna på gymmet. Eller, tränat och tränat, jag fick en genomgång av en PT som visade hur maskinerna fungerar och så fick jag ett träningsprogram av honom. I alla år så har jag tränat mentalt men kroppen har jag inte ägnat någon uppmärksamhet men de senaste månaderna så har jag mentalt skapat en ny bild av mig själv. Så nu ska jag bli den jag verkligen vill vara och det är en hälsosam, pigg och energisk person. Jag ska även sluta röka och har fått tabletter för det utskrivet av läkaren så på måndag blir det min första rökfria dag för de tabletter jag äter nu ser till att jag då inte ska vara röksugen längre.

Attraktionslagen fungerar ju så att för att göra en förändring så måste man fört göra en förändring inom sig själv så vill jag bli hälsosam så måste jag först se mig själv som en hälsosam person, vill jag bli rökfri så måste jag först bli rökfri åtminstone om jag vill få bra resultat. Och det vill jag ju. så, i morgon ska jag köra mitt första träningspass på gymmet och jag måste säga att jag längtar efter det och så har jag aldrig känt förut. 

I dagens inlägg tänkte jag berätta lite mer om hur du kan lära dig att få attraktionslagen att verka till din fördel så att du i fortsättningen kan attrahera mer av det du önska och mindre av det du inte vill ha i ditt liv.

Jag får så många frågor kring attraktionslagen och jag ser i olika forum att många verkligen vill lära sig mer om att skapa sitt liv mer medvetet utifrån attraktionslagen. Jag har skrivit många inlägg här på bloggen och jag har skrivit en gratis guide till Attraktionslagen som heter Attraktionsguiden och du kan ladda ner den genom att fylla i formuläret längst ner här på sidan. jag har också en grupp på Facebook som heter Attraktionsguiden och du hittar den HÄR. Jag har själv studerat attraktionslagen i flera år vilket har varit en fantastisk tid för det har gett mig så mycket. Sen jag blev medveten om attraktionslagen så har så många bitar fallit på plats och mitt liv har gjort en totalomvändning.

medinilla-641397_1920

Men nu i kväll så kom jag på en sak som jag faktiskt glömt bort. När jag tänker på det så fattar jag inte hur jag kunde göra ett så stort misstag. Utifrån alla de frågor jag får, utifrån alla kommentarer jag läst, utifrån min erfarenhet och utifrån allt jag lärt mig så har jag satt ihop en e-kurs så att du och alla andra ska få en möjlighet att på ett enkelt sätt lära er det ni behöver för att tillämpa attraktionslagen. Det som dock slog mig idag är att jag inte har berättat det för er här på bloggen. Jag har inte skrivit ett enda inlägg om e-kursen så ni har ju inte fått en chans att veta mer om den. De som har varit i min webshop har kanske sett den och de som prenumererar på mitt nyhetsbrev vet om det. Men du som läser den här bloggen har inte fått veta det.

Så jag undrar ju bara: hur tänkte jag där liksom. Här skapar jag en e-kurs så att alla ni som vill lära er att attrahera det ni önskar ska kunna lära er det och så berättar jag det sen inte för er. Tokigt vad? Hur ska ni då kunna välja om det är något för er eller inte? I alla fall så är ju det här något som går att åtgärda. Så, nu vet du att jag har skapat den här e-kursen och för dig som tycker att du attraherar mycket oönskat i ditt liv kan nu välja att lära dig hur du ska vända på steken och attrahera mer av det du önskar. Så att du kan bli den underbart, lyckliga, harmoniska, trygga, glada personen utan några bekymmer som är helt befriad från oro.

Det som är så bra med den här e-kursen är att det inte finns några tider att passa. E-kursen består av 7 delar som skickas ut via mail var tredje dag. Varje mail innehåller övningar och instruktioner och du gör allt när du känner att du har tid. Du få totalt 44 övningar och jobbar under den här e-kursen med just det som du önskar. Du får också massor med tydliga exempel för att enkelt förklara hur attraktionslagen fungerar. I ditt första mail så får du också länken till en Facebook-grupp för alla som går den här kursen. I den gruppen kan du få tips och idéer från andra och ni inspirerar och peppar varandra. Du kan också ställa frågor i gruppen som besvaras av mig och/eller andra. Nedan ser du innehåller i kursen och som du ser så får du lära dig väldigt mycket då kursen omfattar det du behöver för att använda Attraktionslagen till din fördel.

Nedan ser du innehållet i E-kursen: 

Del 1: Din önskan: Efter den här delen så kommer du veta exakt vad du vill och vad du ska lägga ditt fokus på. I del 1 så får du flera olika övningar för att verkligen klargöra vad du önskar.

Del 2: Bestämma ditt varför så du justerar din attraktionspunkt så den matchar din önskan: Det som styr vad du attraherar in i ditt liv är din attraktionspunkt och i del 2 ska vi nu gå igenom vad en attraktionspunkt är för något och hur du gör för att förändra din attraktionspunkt så den matchar din önskan. Det du känner just nu är din attraktionspunkt vilket är den energivibration som du sänder ut. Lagen om attraktion svarar på den vibrationen och du attraherar då omständigheter händelser och människor som stämmer överens med den vibrationen.

Del 3: Dina motstånd: Motstånd är det enda som hindrar dig från att leva ditt drömliv och att manifestera dina önskningar. Motstånd sänker din vibration och saktar ner din energi så att din attraktionspunkts vibration matchar det oönskade. Det grumlar också den vibration du har kring det du önskar vilket gör att attraktionslagen inte kan ta emot din önskan. I del 3 får du lära dig mer om dina motstånd.

Del 4: Dina tankar och ord kring din önskan: För att få nya resultat i ditt liv så måste du göra förändringar vilket kort innebär att du måste tänka nya tankar. Våra ord och tankar har en vibration på så sätt att det skapar känslor inom oss så när du uttalar ord eller tänker en tanke så känner du dess vibration som en känsla. I del 4 så får du lära dig att ta reda på vilka förändringar du kan göra för att minimera dina motstånd genom att förändra dina ord och tankar.

Del 5: Dina känslor kring det önskade: Vi har många invanda känslomönster som vi lagt till med redan i vår barndom och vi lägger till med nya mönster även när vi är vuxna så i del 5 får du veta mer om dina känslomönster kring din önskan för att se vilka du helt kan göra dig av med och vilka du behöver modifiera så att de blir mer gynnsamma för dig.

Del 6: Så förändrar du dina tankar och känslor för att förändra din attraktionspunkt så den vibrerar i samklang med din önskan: När du har negativa tankar och känslor så sänder du ut en negativ vibration och du attraherar då mer av det du inte önskar. Det är då många ger upp och känner att Attraktionslagen inte fungerar. I del 6 får du få lära dig hur du förändrar dina tankar och känslor så att du förändrar din attraktionspunkt.

Del 7: Strategier för att skapa känslan: Våra känslor är mycket viktiga budbärare och hjälper oss i vårt avsiktliga skapande. Känslorna håller oss på rätt spår och leder oss till där vi vill vara. När du mår bra och är glad så blir du en stark magnet för att attrahera din önskan. Lyckan är ett val och du har förmågan att välja att vara lycklig i varje ögonblick.Så i den här sista delen av kursen kommer vi titta på hur du gör för att skapa de känslor som har samma vibration som din önskan.

Klicka på bilden för att köpa och läsa mer om e-kursen

E-kurs, attraktionslagen

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen, 44 övningar och massor med tips.