Attraktionslagen är så fantastisk! 1 kommentar


Älskar att vara glad!

Hallå alla Härliga! Jag är så fantastiskt glad över allt fantastiskt som händer. Den 1 mars så släppte jag en webbkurs om Attraktionslagen och det är alltid nervöst tycker jag. Mina webbkurser och e-böcker är liksom delar av mig, nästan som små bebisar och jag vet aldrig hur mottagandet blir. Men jag är nu helt överväldigad över de fantastiska reaktioner jag fått från de som köpt min senaste webbkurs: “Framgång med Attraktionslagen”. Det är den mest recenserade produkten i min webshop och det är så fantastiskt roligt. Jag får även recensioner på Facebook, i PM och via mail och jag är så underbart tacksam över alla fina människor som väljer att dela med sig.

Här nedan så kan du se de senaste recensionerna som jag fått.

“Tack så jättemycket 💞. Du förklarar enkelt så man förstår. Bara Älskar din kurs. Är bara inne på sjätte dagen och det är magi. 💞. Så häftigt. Väl investerade pengar och rekommenderar fler att gå den om ni vill uppnå magi .💞 Tack Cecilia. 💞!

“Hej Cecilia!
Har nu börjat på modul 2,och inser att jag har mitt drömliv, men att det som fastnat varit motståndet. Att släppa den negativa tanken.
Nu vet jag ju hur jag ska göra..lyckan infinner sig mer nu, sedan jag gått din Webbkurs.
Tack Bästa Cecilia.💕💕 “

Christin – 13 maj, 2019

“Jag trodde aldrig att jag skulle kunna må så här bra igen efter all skit som jag haft kring mig i massor med år. Jag kommer på mig själv med att le flera gånger om dagen trots att det inte har hänt något roligt. Jag har fått ett inre lugn och en trygghet som gör att jag känner mig fri igen. Och livsglädjen som jag trodde att jag förlorat har kommit tillbaka och det är så underbart! Det är väl egentligen det som är det bästa men det har även kommit andra saker in i mitt liv sen jag gick din kurs. Jag har ett företag och plötsligt så trillar det in massor med nya kunder så nu går mitt företag jättebra och jag tjänar äntligen pengar. Och för första gången på 16 år så har jag råd att åka på semester så jag åker på kryssning i Karibien i höst och jag längtar så mycket efter det. Jag kan inte tacka dig nog, Cecilia! Att köpa din webbkurs är bland det bästa jag gjort för den har verkligen förändrat mitt liv på alla plan. Jag har äntligen förstått hur underbart det är att leva. Stort tack!”

I klippet nedanför så berättar jag om Rut som attraherade in
83 000 kr och så berättar jag mer om webbkursen och dess innehåll.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen är så fantastisk!

 • sandra barfinder

  Jag är välsignad, handlar om mitt äktenskap när Dr. SHARAJA återvände till min man, som skilde sig från mig i 6 månader. Är SANDRA med namn. Även om min mun skulle vara över hela kroppen, räcker det inte för att tacka Dr. SHARAJA för hans hjälp i mitt liv. Min man har skiljt med mig i sex månader och har haft ont och ont utan honom. Så jag söker hjälp överallt, tills jag kom över en blogg om Dr. SHARAJA, kontaktade jag honom online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig 24-48 timmar, om bara mitt hjärta slår fortfarande för honom. Jag trodde på honom, och han lovar att förbereda en stavning för mig och min man. Husand ringde mig precis när Dr. SHARAJA sa. Han ber om ursäkt och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna … Vänligen alla som läser min artikel där ute som behöver hjälp ska kontakta Dr Sharaja sid via E-post. sharajasid@outlook.com för mer information
  Om du är där, gå igenom det här
  Problemen nedan är han också perfekt i dessa områden …
  (1) Vill du ha din ex tillbaka?
  (2) Har du alltid dåliga drömmar?
  (3) Vill du marknadsföra ditt kontor?
  (4) Vill du att kvinnorna / männen kör efter dig?
  (5) Vill du ha ett barn?
  (6) Vill du vara rik?
  (7) Vill du knyta din man / fru för att vara?
  din för alltid?
  (8) Behöver du ekonomiskt stöd?