Attraktionslagen: Den viktigaste frågan för att manifestera det du önskar 8 kommentarer


tube-710083_1920Hallå alla Härliga! I det här inlägget så kommer jag skriva lite om den absolut viktigaste frågan du bör fokusera på när du vill manifestera dina önskningar medvetet med attraktionslagen. Det är en väldigt viktig fråga som tyvärr ställs alltför sällan. Däremot så finns det en massa andra frågor som snurrar i skallen som mer är till din nackdel än din fördel då dessa frågor aktiverar vibrationen av det oönskade. Men idag ligger alltså fokus på den frågan som hjälper dig att skapa en mottagande vibration.

Frågor är ett väldigt effektivt verktyg och jag använder mig väldigt mycket av det när jag coachar. Och frågor är så smidigt så det kan man använda själv med väldigt goda resultat. Det finns dock både bra och dåliga frågor om man ser till de resultat man får. När det gäller attraktionslagen så finns det en fråga som är helt suverän när det gäller att förändra din vibration till en mer mottagande vibration. Med mottagande menar jag att du ändrar din vibration till att matcha din önskan. 

man-273398_1920

Frågan som hjälper dig att skapa en vibration som matchar din önskan är Varför. När du ställer dig den frågan så ska du svara med så många känslo-ord som du kan komma på. Svaren ska också vara positivt formulerade. Nedan ser du några dåliga exempel med förslag på bra exempel:

  • Jag vill ha en partner. Varför? Dåligt exempel: För jag vill inte leva ensam. Bra exempel: Jag vill njuta av kärleken. Jag vill uppleva glädjen med en annan människa. Jag skulle känna mig lycklig.
  • Jag vill ha ett jobb. Varför? Dåligt exempel: Jag vill inte känna mig värdelös för att jag inte har något jobb. Bra exempel: Jag skulle känna mig värdefull. Jag älskar att få utveckla mina kunskaper. Det ger mig så mycket glädje att få samarbeta med andra.
  • Jag vill ha mer pengar. Varför? Dåligt exempel: Jag är trött på att oroa mig hela tiden. Bra exempel: Jag vill njuta av friheten. Jag känner mig lugn och harmonisk.

Det var några exempel på hur du kan besvara ditt varför. Så nu kan du sätta igång och skapa en matchande vibration.

  1. Skriv ner det du önskar dig.
  2. Skriv ner varför du vill ha det.
  3. Nu har du ett gäng med känslo-ord som beskriver de känslor som du kommer känna när din önskan har manifesterats. Gör saker som skapar de känslorna inom dig så ofta som möjligt och försök om möjligt att vara i de känslorna hela dagen. Ju oftare du är i den vibrationen desto snabbare manifesteras din önskan.

Önskar dig lycka till!


Lär dig mer om att attrahera det du önskar HÄR.

Du är välkommen gå med i min grupp om attraktionslagen på Facebook och du hittar gruppen HÄR.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “Attraktionslagen: Den viktigaste frågan för att manifestera det du önskar