Attraktionslagen: Det enda du behöver tänka på


tulip-1004737_1920Hallå alla Härliga! Jag har skrivit många gånger att attraktionslagen fungerar hela tiden för oss alla oavsett om vi är medvetna om det eller ej. Attraktionslagen är inte något som vi plockar fram och använder när det är något speciellt som vi vill ha utan den är aktiv hela tiden. För det mesta så manifesterar vi så vardagliga saker så vi tänker inte på det och det är nog därför som attraktionslagen uppfattas som något magiskt som skapar mirakler. Många undrar hur de ska tänka för att manifestera olika saker och oroar sig kanske för att de tänker fel och att de därför inte får det de önskar. Det är mycket fokus just på tankar och jag vet att det kan kännas övermäktigt och förvirrande speciellt med tanke på att vi tänker mellan 60 000-90 000 tankar/dygn och det blir ju lite svårt att hålla koll på alla dessa tankar, eller hur? Sanningen är dock den att du behöver egentligen inte bry dig så mycket om varje specifik tanke utan det finns ett mycket effektivare verktyg. Det är ett verktyg som vi alla besitter och när du använder dig av det så kommer det bli mycket enklare för dig. Då kommer du veta i vilken riktning du ska styra dina tankar. Och idag tänkte jag berätta om det här för att du enklare ska kunna använda dig av attraktionslagen för att manifestera mer av det du önskar för att på så sätt skapa det liv som du önskar.

Attraktionslagen och dina känslor

Det enda du behöver tänka på

Det finns en händelsekedja som är väldigt viktig att komma ihåg och det är följande:

  • Du skapar dina tankar
  • Dina tankar skapar dina känslor
  • Dina känslor styr ditt beteende
  • Ditt beteende styr resultatet

Svårare än så är det inte. Det som är det intressanta i den händelsekedjan är att det är våra tankar som skapar våra känslor. Tänk på det ett tag. Och det som det här inlägget handlar om är våra känslor som är det fantastiska verktyget som vi alla besitter. Det är våra känslor som styr vår attraktionspunkt och attraktionslagen svarar mot den vibration som din attraktionspunkt sänder ut. Så istället för att försöka hålla koll på dina tankar så behöver du bara vara uppmärksam på dina känslor för de är den bästa skvallerbyttan du kan ha eftersom de talar om för dig vilken typ av tankar du har.

Så har du positiva känslor så sänder din attraktionspunkt ut en vibration till attraktionslagen som levererar mer utav sådant som skapar positiva känslor hos dig. Känner du dig irriterad så sänder din attraktionspunkt ut en vibration till attraktionslagen som levererar mer utav sådant som gör dig irriterad.

Så när du känner en negativ känsla så behöver du egentligen inte ta reda på vilka tankar som skapade känslan utan du kan istället fokusera på att skapa en mer positiv känsla. Att skapa en mer positiv känsla kan du göra med dina tankar, dina ord, din fantasi, humor, göra något kul, prata med en rolig människa, lyssna på musik eller var det nu kan vara som skapar positiva känslor inom dig.

Många upplever att deras negativa känslor skapas av yttre omständigheter och av andra människor som beter sig som idioter men sanningen är den att det är dina tankar och din tolkning av det som händer som skapar dina känslor. Och det är ju en himla tur eftersom det inte går att förändra andra människor och mycket av det som hände omkring oss ligger också utanför vår kontroll.

Så det enda du behöver tänka på är dina känslor och när du sänder ut en önskan så är det bra att ha med känslo-ord som du kan se i exemplen nedan. Anledningen till det är att för att attrahera din önskan så ska din attraktionspunkt ha en vibration som matchar din önskan. Så skapa den känsla som du kommer ha när du fått din önskan för då kommer den.

  • Jag gillar känslan av välbefinnande som kommer när jag kör min nya bil
  • Jag gillar känslan av välmående som jag känner i min nya relation
  • Jag älskar känslan av frihet som uppstår när jag har gott om pengar
  • Jag älskar känslan av hemtrivsel och trygghet i mitt nya hus

Mer om attraktionslagen:

Vill du lära dig använda attraktionslagen på ett sådant sätt så att du attraherar det du önskar i ditt liv så hittar du en e-kurs om det genom att klicka HÄR.

Känner du att du behöver lära dig bryta negativa tankemönster så finner du en guide för positiva tankar genom att klicka HÄR

Vill du se mig föreläsa så hittar du mer info och biljetter genom att klicka HÄR.

Alla inlägg om attraktionslagen hittar du HÄR.

Min Facebook-grupp om attraktionslagen hittar du HÄR.

 

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *