Attraktionslagen – En smygtitt


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en helt fantastisk dag! Jag vaknade lite förkyld i söndags och har sen snörvlat och nyst lite men idag mår jag toppen. Igår var vi på 40-årskalas i Puerto Rico på en restaurang nere vid hamnen. Killen som fyllde år är basist och spelar bland annat ihop med min man som är trummis. Så, det var många musiker på plats och det var hela tiden suveränt jam på scen.

En kille glänste väldigt mycket i mina öron och det var en kille som spelar Saxofon, han var såååå grymt duktig och jag bara njöt av att lyssna på honom. Så idag är jag lite trött för det blev ganska sent igår, tror vi var hemma kvart i ett eller så. Jag körde igår, som vanligt, men somnar jag sent så kan jag ändå känna mig bakis dagen efter även om jag varit nykter. Ikväll ska vi äta ute på en restaurang i Playa Del Ingles som heter Restaurang OK. De har barbeque för €11.90/pers ikväll så min man ville gå dit. Det blir kul och det kommer säkert vara lite folk där som vi känner också. Eftersom min man spelar 3 gånger i veckan så börjar han bli lite av en kändis här nere nu så vi stöter alltid på folk som känner honom för de har sett honom spela. Ojoj, här pladdrar jag på om mig när du är här för att läsa om smygtitten.

Den 1 mars är det premiär för en ny webbkurs om Attraktionslagen. Exakt klockan 20.00 kommer den finnas tillgänglig i min webshop som du hittar HÄR. Den nya webbkursen består av 8 moduler som du hittar på en lösenordsskyddad plats här på min hemsida. Länken skickas ut via mail varje vecka så kursen tar totalt 8 veckor. Men du har tillgång till allt material så länge du vill så du gör kursen helt i din egen takt. Smygtitten idag består av introklippet till Modul 1 som du ser nedan.

Här kan du läsa mer om webbkursen: https://www.facebook.com/events/562358274230704/

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *