Attraktionslagen, gör 2018 till ditt bästa år med dessa tips 2 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Ett nytt år är i antågande och det finns inget mer spännande än ett nytt år med nya härligheter, äventyr och möjligheter. Som du vet så krävs det en förändring för att du ska få nya resultat i livet för om du fortsätter göra på samma sätt som du alltid gjort så kommer du fortsätta få samma resultat som tidigare, samma relationer, samma jobbsituation, samma ekonomi etc. Vill du förändra något i ditt liv så måste det först ske en förändring inom dig och du har nu möjlighet att bestämma dig för att göra den förändringen nu för att göra 2018 till ditt bästa år någonsin.

I dagens inlägg får du dels 3 bra tips som hjälper dig på vägen men känner du att det nu verkligen är dags att göra en förändring på riktigt, en förändring som varar så att du ser resultaten så rekommenderar jag ett verktyg som heter ”365 dagar AL – Din Guide till Attraktionslagen”. Tidigare deltagare vittnar om stora förändringar i deras liv, både när det gäller relationer, jobb, boende och ekonomi och det är så härligt att ta del av deras berättelser. Vill du vara en av dem som skickar en framgångsberättelse till mig? Läs då mer om 365 Dagar Al genom att klicka HÄR.

Och är du en av alla de 1100 som gått någon av mina onlinekurser på Facebook så har jag en härlig fortsättning till dig som du kan läsa mer om HÄR.

Här kommer de 3 tipsen:

Bra affirmationer

Jag har alltid älskat språk och ord. Det har alltid fascinerat mig och min vetgirighet har inte funnit några gränser på området. En sak som verkligen fascinerat mig är ordens olika laddning. Och då menar jag hur orden påverkar oss både känslomässigt och tankemässigt. Nu finns det ju såklart stora individuella skillnader men många saker påverkar oss väldigt lika. Så här får du tips på 2 formuleringar som du kan använda istället för de traditionella affirmationsformuleringarna.

Jag älskar tanken på……. här kan du sedan fylla i din önskan som jag visar med några exempel:
Jag älskar tanken på att ha mycket pengar
Jag älskar tanken på att vara frisk
Jag älskar tanken på att vara lycklig
Jag älskar tanken på att vara älskad
Jag har förmågan att……här kan du sedan fylla i din önskan som jag visar med några exempel:
Jag har förmågan att tjäna pengar
Jag har förmågan att hitta ett sätt att bli frisk
Jag har förmågan att vara lycklig
Jag har förmågan att känna mig älskad och att älska

Din önskans vibration

Syftet med den här övningen är att genom frågor till dig själv få fram ett svar som är baserat på de känslor du önskar uppnå. På det viset hittar du vilka känslor du kommer uppleva när du har din specifika önskan. För att göra övningen tydlig så har jag som exempel tagit en önskan kring att träffa en partner men du kan använda den här övningen till alla dina önskningar.

Fråga: Varför vill jag ha en partner?
Svar: Eftersom jag vill leva tillsammans med någon.

Fråga: Varför vill jag leva tillsammans med någon?
Svar: Eftersom jag vill uppleva livet tillsammans med någon.

Fråga: Varför vill jag uppleva livet tillsammans med någon?
Svar: Eftersom det är roligare och för att jag vill lära mig mer om mig själv med andra.

Fråga: Varför vill jag lära mig mer om mig själv?
Svar: För att ju mer jag vet om mig själv, desto bättre mår jag.

Fråga: Varför vill jag må bättre?
Svar: För då känner jag mig älskad och värdefull.

När du får en känslomässig koppling till ditt svar så har du kommit fram till vilka känslor som vibrerar i enlighet med din önskan och det är nu de känslorna du ska skapa så ofta som möjligt.

Dina känslors betydelse

Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu. Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. ???? Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar.

Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.

Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar. Att leva som om du redan har det du önskar betyder inte att du i din fysiska verklighet ska leva som om du har det du önskar utan det betyder att du ska känna det som om du har det du önskar. Så föreställ dig hur du kommer känna det när du har det du önskar och så skapar du den känslan för då kommer du attrahera det. Det absolut viktigaste är att vara lycklig här och nu även om du inte har det du önskar. I början kan det vara en rejäl utmaning men med lite övning så kommer du hitta fler och fler sätt att förbättra din känsla så att du längre stunder kan vara lycklig trots att det du önskar inte har kommit ännu. Och ju längre perioder du är lycklig desto snabbare kommer du manifestera din önskan.

Så sätt igång i denna stund med att se till att du är lycklig. Var hela tiden uppmärksam på dina känslor för då vet du vilken vibration du sänder ut.

De allra flesta av oss drömmer ju om att skapa det liv vi älskar att leva och vi letar hela livet efter vägar för att uppnå detta. Attraktionslagen har gett väldigt många hoppet om att det faktiskt är möjligt att skapa sitt drömliv samtidigt som många efter ett tag ger upp hoppet då deras önskningar inte manifesteras. Men här kommer i alla fall den där genvägen som jag nämnde så att du kan börja manifestera dina önskningar här och nu.
Jag har sagt det förut men det tål att sägas igen. Allt du önskar och allt du vill ha i ditt liv det önskar du dig av en enda anledning och det är för att du tror att det ska göra dig lyckligare, vilket är helt naturligt. Vi önskar oss ju inte saker för att bli olyckliga. Och det spelar ingen roll om det är materiella saker, upplevelser, insikter eller känslor som du önskar, allt önskar du för att det ska få dig att må bättre. Och det är här som nyckeln till genvägen finns. Lika attraherar lika så om du är glad så attraherar du tankar, känslor och omständigheter som gör dig mer glad, är du irriterad så attraherar du tankar, känslor och omständigheter som gör dig mer irriterad. Du börjar nog ana vad genvägen går ut på nu, eller hur?
Alla känslor som du känt tidigare kan du enkelt återskapa. Du har säkert märkt att olika saker kan framkalla känslor hos dig. Det behöver inte vara saker som sker just nu som skapar dina känslor utan det kan vara minnen, fantasier, en film eller något du läser så det behöver inte ens vara något verkligt som sker för att det ska skapas känslor inom dig. Och det här är ju väldigt bra, eller hur? Så genom att tänka på saker som gör dig lycklig så skapar du även lyckokänslor inom dig, eller hur? Och det är ju det som är genvägen. Eftersom lika attraherar lika så behöver du skapa känslan av det du önskar för att attrahera det du önskar. Så genvägen är helt enkelt att sätta igång och vara lycklig exakt just nu. Även om du inte har fått din önskan så ska du vara lycklig. När du sätter igång att vara lycklig nu så kommer din önskan att komma till dig mycket snabbare än du kan tänka dig.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen, gör 2018 till ditt bästa år med dessa tips