Attraktionslagen: Gör du dessa 5 misstag?


När folk upptäcker Attraktionslagen så blir de väldigt inspirerade och hoppfulla och börjar göra olika övningar för att manifestera sina önskningar. Men, tyvärr så ger väldigt många upp i tron att attraktionslagen inte fungerar eftersom de inte ser de resultat de önskar. Det vanliga är att man ger upp innan man hunnit lära sig tillräckligt om hur Attraktionslagen fungerar. Och har man inte lärt sig tillräckligt så gör man oftast ett eller flera vanliga misstag och för att hjälpa dig på din väg till dina önskningar så har jag här listat 5 väldigt vanliga misstag som du kan undvika för att börja skapa det liv du älskar att leva.

Attraktionslagen, 5 misstag

 

1.Du styr din vibration mot det du inte vill ha

Du kan ”säga” att du vill ha ett härligt liv men var ligger ditt fokus? Brist? Smärta? Oro? Rädsla? Säg att jag vill attrahera att många köper min e-kurs om attraktionslagen och så går jag sen och pratar om hur långsamt det går. Då matchar inte min vibration min önskan utan min vibration matchar att det går trögt och då attraherar jag tröghet. Eller jag vill ha en kärleksfull relation med min man och så går jag omkring och irriterar mig på småsaker han gör. Då matchar min vibration sådant som gör mig irriterad.
Och det är på det sättet många beter sig, de sänder ut sin önskan men sen lägger de ändå fokus på det de inte önskar, på nuvarande situation.

2.Förlitar dig på verktygen

Vi är väldigt fokuserade på att ”göra” saker och helst att göra ”rätt” saker för att få saker att hända. Det leder till att många blir fixerade vid olika verktyg, processer och metoder för att få attraktionslagen att fungera.

Men, verktyg är bara verktyg och de kan i sig inte göra så att du manifesterar det du önskar. Deras enda syfte är att hjälpa dig skapa tankar och känslor som är i samklang med din önskan. Om det inte känns roligt att använda ett verktyg så gör det inte. Du ska bara göra det som känns roligt och lustfyllt. Att klappa katten är mer effektivt än ett avancerat mentalt verktyg om verktyget känns tråkigt eller som ett måste.

3.Stoppar huvudet i sanden

Betoningen på att vara positiv leder till att vissa tror att de ska stoppa undan sina negativa känslor och låtsas som om de inte finns. Men det går inte att lura attraktionslagen eftersom den svarar på din vibration. Har du negativa känslor så erkänn dem och lär dig uppskatta dem istället, för de talar om något viktigt för dig. De berättar att du har förlorat kontakten med ditt sanna jag och att du kämpar emot det som är ditt bästa och sanna jag. De talar om att du begränsar dig själv till någon som du inte är. Så när du sett och erkänt känslorna så ska du istället för att trycka undan dem omvandla dem.

De negativa känslorna talar också om för dig var du har ditt fokus och det är inte på din önskan. Visa dig själv tålamod och medkänsla för det är helt okej att känna negativa känslor. Nu kan du börja fundera över hur du vill känna istället och vad du kan göra för att komma dit.

4.Försöker och försöker

Många uppger att de försöker tänka positivt, de försöker förändra sina tankemönster och de försöker och försöker. Det är ingen idé att försöka för det är på förhand dömt att misslyckas. Om det ringer på dörren och du säger till din dotter att öppna dörren och du får följande svar från henne: ”Jag ska försöka”, tror du då att hon tror att hon kommer att lyckas? Sluta försök och bara gör istället. Gör det med glädje. Säg till dig själv att du har nya härliga saker att lära dig.

5.Ser inte att Attraktionslagen verkligen fungerar.

Jag vet vad du tänker: Anledningen till att attraktionslagen inte fungerar är att den gör det?
Ja, i princip. Lagen om attraktion fungerar alltid men när vi inte får de resultat vi önskar så säger vi att attraktionslagen inte fungerar. Men se dig omkring. Allt du har i din verklighet har du attraherat, både det som är önskat och det som är oönskat. Fundera över vilka dina dominerande tankar och känslor är och har varit så förstår du varför du attraherat det du ser.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

 

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *