Attraktionslagen – Grädden på moset 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Sitter just nu på ett tåg på väg till Sölvesborg där jag ska föreläsa för en grupp i morgon. Jag befinner mig alltså i Sverige just nu. Kom hit den 12 och stannar nog till den 23 så det blir midsommar i Sverige i år. När jag kom hit var det kallt och regnigt men idag är det soligt, varmt och skönt och jag hoppas det fortsätter så över midsommar.

Jag är både överväldigad och tacksam över all den härliga feedback jag får från er mina kära följare. Jag får massor med härliga kommentarer på min YouTube-kanal och så fantastiskt många visningar på mina klipp vilket är fantastiskt roligt. Och min nya webkurs verkar ha gjort succé för den har fått suveräna recensioner och jag får mail och PM från deltagare som berättar om hur kursen förändrat deras liv. Är du nyfiken på vad andra tyckte om kursen så kan du läsa recensionerna på den HÄR sidan. Du får scrolla ner på den sidan så hittar du recensionerna. Och är du nyfiken på min YouTube-kanal så kan du kolla det senaste klippet här nedan.

När det kommer till Attraktionslagen så ser jag det verkligen som grädden på moset. Man behöver egentligen inte kalla det för Attraktionslagen utan man kan kalla det för en livsfilosofi, mental träning, personlig utveckling, positivt tänkande eller en livsstil. Attraktionslagen är inget man bara tar fram vid vissa tillfällen när man ska försöka få till något som man anser vara svårare utan Attraktionslagen fungerar hela tiden oavsett om vi använder den eller inte. Som jag ser det så förgyller det verkligen livet för vill jag attrahera medvetet och vara den som skapar mitt liv så är priset jag får betala för att lyckas med det egentligen ett väldigt lågt pris. “Priset” man får betala är att se till att man har en hög vibration och det som skapar en hög vibration är positiva känslor. Så mitt jobb är att vara glad i förskott för då blir mitt liv precis så som jag vill ha det eller ännu bättre. Glädje, kärlek och lycka skapar fantastiska saker och genom att mer och mer vara i dessa positiva känslor så har jag eliminerat det negativa ur mitt liv. Och det, mina kära läsare, det är verkligen grädden på moset. Och då förstår ni kanske varför jag alltid säger att Attraktionslagen är så enkel.

Vill du också lära dig attrahera in dina önskningar så kan du läsa mer om min senaste webbkurs genom att klicka HÄR. Jag önskar er alla en helt suverän dag! You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Attraktionslagen – Grädden på moset

 • Anders Ulrika

  Mitt namn är Anders Ulrika.Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.Oduduwa gjorde för mig, som hjälpte mig att återställa kärlek och förtroende med min ex man tillbaka med sin magi och älska stava.
  Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen lurade mig och letade efter en skilsmässa, men när jag stötte på Dr.Oduduwa e-post på internetbloggen om hur han hjälpte så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa relationen.och göra människor lyckliga i sin relation. Jag skickar ett meddelande till e-post {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Jag förklarade min make till honom och sökte sedan hans hjälp, men till min överraskning sa Oduduwa till mig att han skulle hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min make är helt kärleksfull och omtänksam för alltid.
  Min man Anderson vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan att presentera mig. Jag gillar verkligen mitt äktenskap nyligen efter spellunchen, allt fungerar bra för mig och make, vilket är en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta på internet att dela detta vittnesbörd till alla här för att också söka hjälp för att återställa familjen idag, med att jag erkänner att Dr.Oduduwa verkligen är en verklig flyktstafel. Du behöver hjälp KONTAKTA ACIK Akobe NU via e-post:
   Här är den enda brådskande lösningen för svar på dina äktenskap / problem och känna dig lycklig i ditt förhållande. Och dessutom är det perfekt i STAV KÄRLIGHET, VINNA EX TILLBAKA, ÄLSK mat, stavfrämjande, stavskydd, stavaffär, bra stavjobb, stav LOTTERI och stavning för att stoppa domstolsskillnader. kärlek stavdel för att göra ex kärlekspartner tillbaka intresse och kärlek stava för att bygga mer kärleksförtroende.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)