Attraktionslagen: Hur ska jag blunda för det oönskade i mitt liv?


dandelion-843356_1920Hallå alla härliga! Som coach inom Attraktionslagen så möter jag hela tiden människor som upplever att de sitter fast i oönskade situationer och de vet inte hur de ska ta sig ur dem. De känner att inget de gör hjälper och de känner sig frustrerade och maktlösa. En sak som de flesta har gemensamt är att de ältar olika frågor. Självklart så är frågorna olika för olika personer men det som är gemensamt med frågorna är att det aldrig går att få svar på dem. Och med svar menar jag de svar som är helt sanna. För svar kanske dyker upp men det är svar som kommer ur en tolkning som är negativ för dem själva. Frågorna handlar om varför andra gör som de gör eller säger som de säger, varför blir det så här och/eller vad gör jag för fel?

Ältandet av de här frågorna styr fokus till de oönskade situationerna hela tiden. Och frågorna triggar igång ett negativt fokus och innehåller inget konstruktivt alls. Och det spelar ingen roll om det rör sig om problem på jobbet, med ekonomin, i relationen eller familjen för det fungerar på samma sätt. Attraktionslagen säger att lika attraherar lika och för att få nya resultat så behövs det göras en förändring i tankearbetet. Men när man hela tiden fokuserar på det oönskade på ett negativt sätt så kommer man fortsätta att få samma resultat som tidigare. Så hur ska man göra då? Hur ska jag kunna blunda för det som är mitt framför ögonen på mig?

Så om du är en sådan person som ältar obesvarade frågor så bestäm dig i detta ögonblick för att sluta plåga dig själv med dessa. Sedan kan du gå vidare till nedanstående.

Du strålar

Om till exempel din ekonomi är helt raserad, din relation känns helt kärlekslös, du vantrivs på jobbet eller det finns något annat i ditt liv som är långt ifrån det du önskar så finns det 2 saker du kan göra för att få till den förändring som du önskar. Båda de här metoderna handlar om fokus och är väldigt effektiva när det gäller att göra den förändring som behövs för att få nya resultat, de resultat som du önskar. Som du kommer märka så handlar det inte om att låtsas att saker är på ett annat sätt än de verkligen är.

1/ Positivt fokus. Vi tar kärlek som exempel här och säger du lever i en relation där det finns mycket att önska. Du känner dig frustrerad och blir ofta irriterad på din partner. Det du önskar är en kärleksfull relation med kärlek, respekt, uppskattning och en massa glädje för er båda. Ditt fokus ligger till stor del på det negativa i relationen vilket leder till mer negativt i relationen så nu är det dags att skifta ditt fokus till det positiva. Här har du 2 möjligheter, antingen fokuserar du på det som varit eller så fokuserar du på det som ska komma. När du träffade din partner så var det saker som gjorde att du blev så förälskad. Skriv ner dessa saker och ha som dagligt mål att hitta minst en av dessa saker hos din partner. När du ägnar tankar åt din partner så ska du tänka på de saker du blev förälskad i. Det andra sättet att skifta fokus till det positiva är att tänka på hur du önskar att er relation är. Skriv ner det du önskar i relationen och låt den listan ha ditt fokus när du tänker på din partner. Se framför dig hur kära ni är, när ni skrattar tillsammans och njut av den härliga känslan det skapar hos dig.

2. Annat fokus. Vi kan fortsätta med kärlek som exempel. Om du finner det svårt och nästan helt omöjligt att fokusera positivt enligt punkt 1 så kan du använda dig av den här metoden. Din relation är bara en del i ditt liv och du har många andra delar i ditt liv som fungerar bättre än relationen. Du kanske trivs väldigt bra på ditt jobb, du kanske har en hobby som ger dig mycket glädje, du kanske har en vältränad kropp, du kanske har ett härligt socialt liv etc. Som du ser så har du ändå väldigt mycket positivt i ditt liv att fokusera på så släpp alla tankar på relationen och leta istället efter de andra guldkornen i ditt liv. Styr ditt fokus till de saker i ditt liv som ger dig mycket glädje. På det här sättet skapar du en positiv attityd och blir mer van vid att tänka positiva tankar. Nu kanske du undrar hur du ska kunna få en bättre relation genom att tänka på hur glad du är över att du älskar ditt jobb. Det är det här som är det fiffiga med attraktionslagen. Om du fokuserar på det som fungerar bra i ditt liv och på det sättet skapar en positiv vibration så smittar det av sig på de områden som fungerar mindre bra. Smart va?


Mer om attraktionslagen:

Vill du lära dig använda attraktionslagen på ett sådant sätt så att du attraherar det du önskar i ditt liv så hittar du en e-kurs om det genom att klicka HÄR.

Känner du att du behöver lära dig bryta negativa tankemönster så finner du en guide för positiva tankar genom att klicka HÄR

Vill du se mig föreläsa så hittar du mer info och biljetter genom att klicka HÄR.

Alla inlägg om attraktionslagen hittar du HÄR.

Min Facebook-grupp om attraktionslagen hittar du HÄR.

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *