Attraktionslagen, mitt allra bästa tips!


Hallå alla Härliga!

2015-11-06 16.54.37

Det har varit lite glest med inlägg här för jag har haft fullt upp på annat håll. Mycket tid har gått åt till renovering av matrum och kök men nu börjar det äntligen bli klart.

Jag har också haft fullt upp med planering inför kurser och föreläsningar samtidigt som jag alldeles nyss blev klar med en ny e-kurs i Attraktionslagen, Jag är helt underbart nöjd med allting och det är så härligt att se hur allting bara faller på plats och blir så perfekt. Precis som jag vill ha det. Jag skapar det liv jag älskar att leva och det är så fantastiskt underbart! Med den här bloggen, mina webinarer och e.kurser så hoppas jag att jag kan inspirera och lära dig hur du ska lära dig skapa det liv som du älskar att leva med hjälp av Attraktionslagen. Allt sitter i tanken som skapar känslan och när du inser det och skapar den förändring som krävs så kommer du se fantastiska resultat i ditt liv. Allt du önskar dig kan du skapa.

Som framgick av rubriken på det här inlägget så ska jag dela med mig av mitt allra bästa tips. Det tog mig en stund att komma på det för det är så mycket som har fungerat för mig men jag tänkte jag skulle berätta vad det var som fick polletten att trilla ner för mig.

När jag började studera attraktionslagen så lät det helt fantastiskt att jag bara behövde tänka på det jag ville ha så skulle jag få det. Och jag tänkte. Och jag tänkte. Och så tänkte jag lite till. Och undrade jag varför jag inte fick det jag tänkte på. Så, vad gjorde jag för fel? Jo, jag hade inte lärt mig det viktigaste av allt och det tänker jag nu berätta för dig. Den absolut största hemligheten eller den saknade pusselbiten är känslorna. Det spelar ingen roll vad jag tänker eller säger utan det viktiga är vilka känslor det jag tänker och säger skapar för det är känslorna som styr min vibration. Det är därför jag hela tiden tjatar om vikten av att vara glad och lycklig. Det gäller att må bra och vara på bra humör större delen av den vakna tiden. 🙂

Jag nämnde ovan saker som jag varit upptagen med och nedan hittar du länk till information om att anlita mig som coach, länk till min senaste och absolut hetaste e-kurs om Attraktionslagen. Den är för dig som saknar övningar och som känner att du vill göra saker för att äntligen kunna attrahera dina önskningar. Och så hittar du länk till mina föreläsningar där du kan se när jag kommer till din stad och föreläser. Bara klicka på bilderna.

Coaching

Coaching

Attraktionslagen, E-kurs

Nyhet! E-kursen för dig som menar allvar med Attraktionslagen!

Attrahera din önskan

Föreläsningar

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *