Attraktionslagen! Nya saker på gång! Uppdaterat inlägg!


Hallå alla Härliga! Här kommer en riktig Newsflash! Jag har fått en så strålande idé inför 2019 som jag nu tänkte dela med mig av till er. Som ni vet så har jag i över ett års tid kört onlinekurser på Facebook om Attraktionslagen. Det har varit kortare kurser på 2 veckor vardera och nu är det dags att utveckla konceptet tycker jag. Jag älskar förändring och förnyelse! Gör inte ni det? Och så ääälskar jag idéer för det är en så härlig energi.

I alla fall så skulle jag ju berätta om min nya idé för er. Några av de vanligaste frågorna jag får kring Attraktionslagen är följande:

  • Hur gör jag för att inte halka tillbaka i gamla negativa tankemönster hela tiden?
  • Hur gör jag för att bryta negativa tankemönster?
  • Hur behåller jag en hög vibration så jag attraherar in mina önskningar?

Svaret på dessa vanliga frågor är egentligen detsamma och det är att det handlar om 2 saker; att lära sig mer om hur Attraktionslagen fungerar och så öva, öva, öva. Ju mer man övar desto lättare blir det för det handlar egentligen bara om att förändra en vana till något bättre.

Det jag har märkt är att dagliga påminnelser är väldigt effektiva. Många deltagare på mina onlinekurser återkommer och går kurs efter kurs just för att de känner att ständiga påminnelser håller de på banan medan de övar så att de förändrar gamla tankevanor och är in nya mer positiva tankevanor. Så då fick jag häromdagen den här helt suveräna idén som går ut på att alla som hänger med kommer få dagliga påminnelser, svara på sina specifika frågor, chans att öva ofta och kunskap om hur Attraktionslagen fungerar.

Allt det här tänkte jag servera i en hemlig grupp på Facebook under hela 2019 för att göra det året till just det året då allt förändrades för de som hänger med. De ska få uppleva det året som det år som var vändpunkten i deras liv. Eftersom det här blir premiär så tänkte jag köra en bonusmånad som smygstart så allt börjar den 1 December vilket innebär att det blir 13 månader istället för 12. Jag har tänkt mig att upplägget i gruppen ska vara så här:

  • 1 livesändning/vecka = 52 livesändningar. 26 av dessa livesändningar kommer jag prata och undervisa om Attraktionslagen och 26 sändningar besvarar jag medlemmarnas frågor.
  • 1 övning/vecka = 56 övningar
  • 1 inspirerande, peppande, upplyftande inlägg/dag = 396 inlägg
  • Alla inlägg och övningar kommer samlas i Pdf-filer för varje månad så du får totalt 13 Pdf-filer om Attraktionslagen.

Nu är alla detaljer klara och du kan läsa mer i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR hur du ska göra för att göra 2019 till det år då allt vände. 

Känner du att du inte kan vänta till December med att börja lära dig mer om Attraktionslagen så finns även följande resurser:

Onlinekurs – Manifestera med Attraktionslagen: Det här är en onlinekurs som sker i en hemlig kursgrupp på Facebook. Kursen är 2 veckor lång och deltagarna gör kursen på sin egna tid. Lär mer HÄR.

365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen: Den här mailserien är den mest sålda och den absolut populäraste. Du får ett mail dagligen under ett helt år. Fördelen med att få ett mail dagligen är att du hela tiden blir påmind så att du inte halkar tillbaka i gamla mönster, så chansen att fortsätta attrahera det oönskade i ditt liv minskar drastiskt. Den här serien passar både nybörjare och dig som har mer kunskap om Attraktionslagen.

Innehållet i mailen är bland annat: 
Övningar
Tips
Kunskap kring Attraktionslagen
Peppning
Motiverande budskap
Inspirerande tankar
För att läsa mer om 365 Dagar AL klicka HÄR.

Attraktionslagen i 30 Dagar: I den här E-kursen så får du ett mail varje dag i 30 dagar. Du får mina bästa övningar, mina bästa tips och kunskap om det allra viktigaste för att manifestera det du önskar i ditt liv. Den här E-kursen är mer fokuserad på övningar och riktar sig främst till dig som känner till Attraktionslagen men som känner att du inte riktigt vet hur du ska göra. Se det här som en ”intensivkurs”. 

Innehållet i E-kursen:
16 Övningar, bl a övningar för att attrahera pengar
31 Tips
4 Arbetsblad
Fördjupad kunskap kring Attraktionslagen
För att läsa mer om Attraktionslagen i 30 dagar, klicka HÄR.

E-Bok: Attraktionslagen, 43 övningar: Det här är en E-bok där du får 43 av de bästa övningarna som jag själv har testat. De är enkla, effektiva och kommer garanterat höja din vibration till att matcha dina önskningar. Flera av övningarna kan du göra till din dagliga rutin och du kan också använda dina favoritövningar till att skapa en handlingsplan för hur du vill implementera Attraktionslagen i ditt liv.

För att läsa mer om E-boken Attraktionslagen, 43 övningar, klicka HÄR.

Coachning utifrån Attraktionslagen kan du läsa mer om HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *