Attraktionslagen och att släppa taget. 4 kommentarer


Hallå alla Härliga! Idag tänkte jag prata om vikten av att släppa taget och ha tillit till att allt löser sig till det bästa. Att släppa taget är inte detsamma som att skita i allting utan det handlar om att släppa taget om kampen och motståndet.  Det handlar om att låta universum göra sitt jobb och ha tillit till det vilket inte alltid är det enklaste, speciellt inte om man är som jag. Jag tänkte idag också berätta om en liten ”detalj” som säkert gör att jag säkert kan klassas som galen, tokig, ansvarslös och/eller äventyrlig. 

Det har verkligen varit en händelserik månad. Den 11 mars, drygt 4 veckor sedan, så bestämde min man och jag oss för att flytta utomlands. Vi visste inte till vilket land vi skulle flytta bara att vi skulle göra det. Och på den här tiden så har vi hunnit bestämma oss för att det blir Gran Canarias sydkust. Vi vill bo i eller i närheten av byn San Agustin där Svenska skolan ligger. Ingenting är klart, vi har ingen bostad och inga jobb därnere. Jag ska i och för sig inte ta något jobb där nere utan jag fortsätter med mina e-kurser och coachningen. Vi har bestämt att vi ska flytta i Augusti eftersom skolan börjar då. Fast grejen är den att vi vet inte ens om vår dotter kommer börja skolan där då för när vi anmälde henne så fanns det inga lediga platser så hon står nu i kö för en plats till hösten.

Först när vi bestämde oss så sade vi att vi kulle sälja allt vi äger och har men efter ett tag kom vi på att vi istället skulle hyra ut huset och sälja resten. Och där dippade jag och drog ner min vibration för nu satte min hjärna igång och skulle lösa allt. Jag har alltid varit en sådan person som vill ha kontroll över saker och veta vad som ska göras och hur man gör det som ska göras. Jag har alltid varit mycket för att göra för om man inte gör något så händer inget. Jag hade tidigare inget tålamod och ville att saker skulle ske NU.

Men nu så halkade jag tillbaka i beteendet och började genast försöka räkna ut hur man gör när man ska hyra ut en privatbostad. Jag höll dock inte på särskilt länge eftersom jag kände att min vibration sjönk så jag stoppade och sade till mig själv att jag behöver inte veta allt idag. Sen fokuserade jag istället på andra saker som höjde min vibration. Jag släppte alltså taget om det krampaktiga tillståndet som jag var på väg in i. När jag sedan höjt min vibration så fick jag en avisering på Facebook om att jag blivit tillagd i en grupp där man kan annonsera om man vill hyra ut, sälja, hyra eller köpa bostad. Kanon! Och det är så typiskt Attraktionslagen att leverera när vi släppt taget och höjt vibrationen.

Don´t dream your life, live your dream

I söndags så berättade vi för mina svärföräldrar och då kände vi att nu kan även resten av världen få veta så både jag och min man skrev på Facebook att vi skulle flytta. Det ledde till att vi efter  timmar hade 5 som var intresserade av att hyra huset och 4 av dem ville gärna köpa det. Så, vi behövde inte ens annonsera ut huset för att få hyresgäster. Nu har vi dock hunnit ändra oss på den punkten också och vi funderar på att sälja huset istället för att hyra ut det.

Så när jag släppte taget om det som jag upplevde som jobbigt så löste det sig snabbare, smidigare och på ett sätt som jag aldrig hade förväntat mig.

Och när det gäller skolan så skickade jag ett mail till skolan för att anmäla vår dotter dit men fick till svar att det var fullt men att vi kunde ställa henne i kö om vi ville. Så jag sade att vi önskade en köplats. Att ställa henne i kö var faktiskt väldigt häftigt för då kändes det som att vi verkligen förband oss till något. Och jag kan ju lugnt säga att det kändes verkligen att vibrationerna kickades igång ordentligt av det. Det var en suverän känsla! Och en annan sak som hände när vi berättade på Facebook var att en ingift släkting skickade ett PM till mig och berättade att hon och hennes man precis har köpt ett hus på Gran Canaria. Ja, alla dessa tecken.

Jag skulle ju berätta om den där lilla ”detaljen” som jag faktiskt tycker är ganska rolig och det är att jag har aldrig varit på Gran Canaria. Jag har varit i Spanien tidigare, 2 gånger på Mallorca och en gång på fastlandet men aldrig på Gran Canaria så jag har faktiskt ingen aning om jag kommer trivas där eller ej. Galen eller inte så känns det i alla fall helt rätt.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Attraktionslagen och att släppa taget.

 • Agneta Dahlkvist

  Oh, vad härligt!
  Jag prenumererar på din 365 dagars kurs och jag har lärt mig mycket men ibland faller jag tillbaka till mitt negativa tänkande. Jag har i alla fall attraherat ett nytt arbete, och med se arbetskamrater jag har nu, kan det bara bli bra. Vilket gäng vi är och allt för att jag till en del har förstått attaraktionslagen. Kram till dig och lycka till på Gran Canaria. ❤️❤️❤️ Hälsning Agneta

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Åh, vad härligt att läsa, Agneta! 🙂
   Att falla tillbaka ibland är en del i läroprocessen och helt naturligt. Du kommer märka att du faller tillbaka mer och mer sällan och att du inte är kvar där så länge och till slut så har den nya vanan blivit så stark så det sker automatiskt.

   Kram!

 • Angelica Alm

  Kul ju! Riktigt roligt, vilken inspiration du är! Det där skulle jag också vilja göra! Tänk, jag skrev om att flytta utomlands för bara några dagar sedan. Det kommer nog gå strålande ska du se!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Vad roligt att jag kan inspirera! 🙂 Ja, det kommer bli helt suveränt och allt kommer lösa sig på ett fantastiskt sätt. 🙂
   You Rock!!!