Attraktionslagen och pengar, ett litet tips.


Hallå alla Härliga! Idag är det en fantastisk dag, eller hur? Det finns 2 saker som folk önskar sig allra mest och det är kärlek och pengar. Idag tänkte jag ge dig ett tips när det gäller pengar.

Innan vi kommer till tipset så tänkte jag berätta om några roliga berättelser kring pengar som jag fått från er läsare. Som ni vet så släppte jag en ny webbkurs den 1 mars och det är kursdeltagare som skrivit till mig och som skrivit recensioner av kursen. En man mailade till mig och skrev att hans äktenskap blivit bättre och att han attraherat in 67 500 kr på en månad.

Och av de 3 recensioner jag fått om kursen hittills så har alla 3 skrivit att de attraherat in pengar. Eva skrev att hon attraherat in 8 000 kr på en vecka, Marie-Louise skrev att hennes ekonomi blivit bättre och fantastiska Rut attraherade in 83 000 kr på 2 veckor. Ni kan läsa recensionerna genom att klicka HÄR. Och vill du läsa mer om Webbkursen så hittar du den HÄR.

I nedanstående klipp berättar jag om hur Rut attraherade in sina pengar. Och nedanför klippet så får ni tipset kring att attrahera in pengar.

Tips för att attrahera in mer pengar.

De allra flesta fokuserar på pengarna istället för att fokusera på det de ska ha pengarna till. De låter pengarna styra det de önskar istället för att låta önskan styra deras tankar. Jag ska förklara hur jag menar. Säg att du skulle vilja åka på semester och för att kunna köpa en resa så behöver du 20 000 kr men eftersom du inte har pengarna så lägger du undan din önskan om en resa. Eller så fokuserar du på att attrahera in 20 000 kr men det blir bara helhjärtat för du tror inte att du klarar av att attrahera in de pengarna. Det känns ganska omöjligt att attrahera in pengarna och när du tänker på att attrahera in 20 000 så känner du mest negativa känslor.

Det här är ett väldigt vanligt tankefel som de flesta gör. Egentligen så är det ju faktiskt inte pengarna du vill ha utan du vill ha resan, eller hur? Pengar är ju egentligen inte speciellt roliga utan det är det du kan göra med pengarna som är det roliga. Så istället för att fokusera på att attrahera in pengarna fokusera på resan. Fokusera på att du är på din drömsemester och se bilder inom dig där du gör olika saker som du vill göra på din semester. Titta på bilder på nätet på det ställe du vill åka till så blir det lättare att ”drömma” sig bort och njuta av de positiva känslorna som du känner. Det är de känslorna som kommer attrahera in resan till dig. Resan kan sen komma i form av att du attraherar in pengarna, det kan komma av att du vinner en resa, du vinner ett resepresentkort, du blir bjuden på resan etc. Det finns så många möjligheter för attraktionslagen att leverera resan, möjligheter som du inte ens känner till. Så lämna ”Hur” till attraktionslagen och så fokuserar du endast på det som skapar positiva känslor inom dig.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *