Attraktionslagen och pengar 2 kommentarer


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en fantastisk dag! Livet är så fantastiskt underbart med Attraktionslagen, eller hur? Idag tänkte jag bland annat prata lite om pengar och Attraktionslagen. Ja, jag vet att det anses som fult att prata om pengar och att det bara leder till olycka blablabla. Det sägs så mycket negativt om pengar men faktum är att så som samhället ser ut idag så är vi tvungna att ha pengar för att överleva, det finns säkert undantag men det lär vara väldigt få. Min hyresvärd kräver pengar varje månad, min mataffär släpper inte ut mig ur affären om de inte har fått pengar för den mat jag önskar, mitt försäkringsbolag nöjer sig inte med annat än pengar som betalning etc. Och jag tror att detsamma gäller för de flesta så för att inte gå hungriga och bo på en parkbänk så behöver vi en summa pengar varje månad för att täcka våra basala behov. Det må vara oandligt men det är inte kul att gå hungrig utan tak över huvudet.

Jag har under större delen av mitt vuxna liv alltid haft brist på pengar och idag kan jag se och förstå hur jag lyckades attrahera in en sådan brist på pengar. Jag bar på alldeles för mycket oro, ångest, mindervärdeskänslor, skam och rädsla för att kunna attrahera in något annat än brist på pengar. Men, idag så ser det annorlunda ut. Jag är inte rik eller miljonär men jag har så vi klarar oss utan oro eller ångest. Jag vet att pengarna alltid kommer räcka hela månaden och det är en fantastisk känsla. Bara tryggheten i att kunna gå och handla mat utan att vara orolig över om pengarna ska räcka eller inte är en underbar känsla.

Njut av livet!

När jag började förändra min vibration kring pengar, vilket jag faktiskt gjorde genom att tänka så lite som möjligt på pengar eftersom det skapade så otroligt starka negativa känslor hos mig. Då började pengarna bara växa liksom. Jag fick rabatter, gåvor och fler uppdrag. Och jag får väldigt ofta förfrågningar om att hoppa på olika saker för att tjäna mer pengar men det har oftast handlat om saker som inte intresserar mig eller inneburit att man måste tjata på allt och alla för att försöka värva dem till olika nätverk och det är inte min stil. Men jag tror starkt på att ha olika inkomstkällor som kanske inte är så jättestora men som tillsammans ger en bra summa varje månad. På senare tid har jag kommit på mig själv med att säga att jag vill jobba lite och tjäna mycket när jag har pratat med vänner. Självklart så levererar Attraktionslagen så häromdagen så fick jag ett tips från en vän på Facebook.

Du förtjänar det allra bästa!

Min första tanke när hon skrev till mig var: Åh, nej, inte ännu en som vill att jag ska börja värva folk och sälja produkter. Men, så var det inte. Hon skickade mig ett videoklipp som förklarade hur det fungerar och det passade mig perfekt. Det är enkelt, kräver inte mycket tid eller pengar och framförallt så handlar det inte om att bygga ett nätverk och sälja grejer så det känns jätteskönt. Det enda man ska göra är att kolla in filmklipp i 30 sekunder/klipp och så får man betalt för det. De som har skapat klippen vill ha views på sina klipp så de betalar för att få det. Hur smart som helst, enkelt och smidigt. Och man betalar en avgift på strax under 400 kr för ett år så det är ju inga stora pengar man riskerar. Så min man har också gått med och börjat kolla på klipp nu för han tyckte också det verkade smart och smidigt. Och eftersom du läser det här nu så har du attraherat in den här artikeln så tycker du det låter intressant att tjäna pengar genom att lägga 10-15 minuter varje dag på att kolla på filmklipp så kan du antingen skriva en kommentar nedan så skickar jag filmklippet eller så kan du skicka mig ett PM på Messenger. Du hittar mig HÄR.

Så, när vibrationen matchar så attraherar man in den typen av tips och idéer vilket är helt underbart. Det är ett sådant skönt flöde att vara i.

En annan sak som är så härligt är att min senaste webbkurs om Attraktionslagen har blivit en riktig succé. Jag har på kort tid fått 7 stycken 5-stjärniga recensioner från personer som köpt kursen och jag är faktiskt helt överväldigad. Du kan läsa recensionerna och mer info om webbkursen genom att klicka HÄR. Och nedan så ser du den senaste recensionen jag fått och under den så kan du kolla på ett klipp där jag berättar mer om kursen som du gör helt i din egen takt.

Den senaste recensionen ser du nedan.

Jag måste säga att jag tvekade först för jag tyckte det var för mycket pengar. Men så läste jag recensionerna här och så tänkte jag att jag måste testa. Det får bära eller brista och jag kan med glädje säga att det verkligen bar. Jag fattar fortfarande inte hur det gick till för det känns som ett mirakel. Tycker själv att mirakel är ett stort ord men mitt liv har varit så fruktansvärt tungt i så många år så jag hade nästan gett upp allt hopp om att någonsin få rätsida på saker. Allt i mitt liv var helt sjukt och så enormt jobbigt och jag kände att jag egentligen inte hade någon anledning att fortsätta kämpa för vad jag än gjorde så blev allt kaos i alla fall. Hur mycket jag än kämpade så såg jag ingen ljusning i eländet. Jag har läst om Attraktionslagen men nu när jag gick din kurs så insåg jag att jag inte fattat hur det fungerar så när polletten trillade ner så bara löste sig allt som genom ett trollslag. Eller ja, det värsta i alla fall. Vissa saker är fortfarande inte lösta men de har blivit klart mycket bättre. Jag har haft det enormt jobbigt på mitt arbete med en chef som måste vara psykopat för han gjorde verkligen våra liv till ett helvete. Han var inte rolig att jobba för och det fanns ingen förståelse hos ledningen när vi tog upp det. När jag började din kurs så insåg jag att mitt fokus legat på helt fel saker så jag skiftade mitt fokus och det som hände sen känns som ett mirakel. Jag gråter av lycka för det har verkligen förändrat mitt mående. Chefen sade upp sig för han ska flytta. Det är helt otroligt, alltså! Vi har fått en ny chef som verkar helt underbar och klimatet på jobbet är nu helt annorlunda. Jag längtar till jobbet nu för tiden och jag njuter varje stund på mitt arbete. Min ekonomi har också varit dålig och jag har önskat att få jobba fler timmar. Den nya chefen kallade in mig förra veckan och frågade om jag ville gå upp till heltid + att jag skulle få löneförhöjning. Så jag får inte bara fler timmar utan jag får också högre lön nu från och med juni. Och något annat häftigt som hände för 3 veckor sedan var att jag vann presentkort på en resa till ett värde av 40 000 kr. Jag har verkligen längtat efter semester för jag har inte haft råd att åka iväg på 17 år så det här var som en skänk från ovan. Jag som aldrig brukar vinna något vann precis det jag ville ha. Jag är så otroligt tacksam över att jag valde att köpa den här kursen för den har verkligen vänt mitt liv. Jag ser varje dag fram emot det som komma skall för jag vet att miraklerna finns där och bara väntar på att komma till mig. Det är så underbart häftigt att leva! Stort tack, Cecilia! Glömde skriva att det var den bästa investeringen som jag gjort för jag har fått tillbaka pengarna flera gånger om. Och jag har fått tillbaka mitt glada jag. Tack!!!

I klippet nedan berättar jag mer om kursen och dess innehåll.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Attraktionslagen och pengar