Attraktionslagen – Släpp kampen och sluta försöka 11 kommentarer


Dreams come trueHallå alla Härliga! Hösten står i fantastisk blom med alla färgglada bladverk. Det värmer lite när temperaturen börjar sjunka. Jag hoppas ni alla har en fantastisk dag och ser till att njuta av så mycket som möjligt. Aktuellt för mig just nu är att jag är så fantastiskt tacksam över att jag får jobba med det jag älskar att göra. I fredags var jag i Stockholm och föreläste om Arbetsglädje i ett team och det var så roligt. Jag är också så glad över de nya coachingklienter som jag får hela tiden för det är så roligt att få ta del av deras framsteg. Som ni förstår så går det bra för mig och jag är så fantastiskt glad över att jag äntligen tjänar tillräckligt med pengar så att jag kan leva på min dröm. Men det har inte alltid varit så utan det har varit en kamp utan dess like. Jag ska berätta:

Fram till februari 2009 så hade jag ett företag som gick bättre och bättre. Men i februari det året så dog min mamma och jag drabbades av Posttraumatiskt stressyndrom med kraftig ångest och djup depression som följd. Jag var sjukskriven i nästan 2 år men det tog mig betydligt fler år att återhämta mig. På den tiden kände jag inte till attraktionslagen, däremot så var jag väl bevandrad i ämnet Tankens kraft och det var det som hjälpte mig till en början. Men, så kom jag i kontakt med attraktionslagen, tack och lov. Jag hade vid det laget manifesterat så mycket negativt så alla områden i mitt liv i princip var helt raserade. Jag var verkligen på botten. Jag bestämde mig för att om jag skulle få ordning på mitt liv så var jag tvungen att börja med det allra viktigaste för mig och det var mitt äktenskap för min man och jag var en hårsmån från att skilja oss.

Attraktionslagen fungerar

När sen vårt äktenskap började bli bättre så märkte jag att även andra områden började förbättras. När äktenskapet var räddat så var det jobb och pengar som skulle räddas. Eftersom jag varit borta från företagandet så länge så var det som att starta om från början. Och jag slet och jag kämpade. Jag satt vid datorn och skrev som ett djur. Jag marknadsförde mig på alla möjliga och omöjliga ställen med en desperat frenesi. För att få besökare till bloggen så besökte och kommenterade jag på tusentals bloggar med mediokert resultat. Jag anmälde mig till olika blogglistor och gjorde precis allt jag kunde. Jag kunde sitta 12 timmar per dygn, 7 dagar i veckan. Jag skickade också tusentals mail till de som eventuellt kunde vara intresserade av att anlita mig som föreläsare. Och som ni vet så har ju internet och sociala medier öppet dygnet runt så jag ägnade varje vaken stund vid datorn. Och hade jag fått en schysst timpenning för all den tid jag lade ner så hade jag varit väldigt rik i dag men kampen gav inget resultat. Men, jag fortsatte att kämpa och jag fortsatte också att lära mig mer om Attraktionslagen. Och till slut så trillade polletten ner när det gäller det här med att försöka forcera fram ett resultat. 

Till slut så förstod jag varför min kamp inte gav något resultat. De känslor jag hela tiden hade kring mitt företag och pengar var kamp, desperation och känslor av misslyckande, värdelöshet och fattigdomskänslor. Mina känslor matchade inte mina önskningar för fem öre. Och när jag insåg det så visste jag också vilken förändring jag behövde göra. Så jag slutade kämpa, jag slutade jobba så mycket och jag blev en lyckligare människa innan något hade förbättrats inom företaget och ekonomin. Och ju lyckligare jag blev desto bättre började det gå och sedan ett år tillbaka så har jag mer än halverat min arbetstid men jag tjänar tillräckligt för att vara nöjd och det går bara uppåt hela tiden. Jag studerade Attraktionslagen väldigt intensivt och gjorde massor med övningar, vissa övningar fungerade riktigt bra medans andra var mindre bra. Och idag är jag stolt över allt jag åstadkommit och det är med glädje jag läser mail från er kära läsare som köpt mina e-kurser som hjälpt er att manifestera era önskningar. Det är så underbart och jag njuter verkligen av att vara så här fenomenalfantastiskt lycklig. Jag har också börjat coacha utifrån attraktionslagen vilket är helt suveränt roligt. Jag gick en kurs hos Joe Vitale så idag är jag Certified Law of Attraction Facilitator och det har jag stor nytta av i min coaching. Och om jag kan skapa det liv jag älskar att leva så kan du också! Jag tog mig verkligen från botten och upp.

You Rock!!!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 tankar om “Attraktionslagen – Släpp kampen och sluta försöka

 • Susan Lindblom

  Hej Cecilia, jag råkade ut för något helt obegripligt 2017. Vi fick ny chef på jobbet, jag är undersköterska och som jagar alltid älskat mitt jobb, jag började som vårdbiträde och har bara jobbat inom vården. De sista 7- åren har jag jobbat inom Demens. Men 2017 som sagt fick vi ny chef på grupp boendet. Då hon jobbat i 3- veckor utan att vi fått hälsa på henne fick jag ett samtal om att jag inte var välkommen mer då jag har Epilepsi , vill här säga att min diagnos aldrig gått ut över mitt jobb. Så jag gick till facket men där var hon så oförskämd att min fackliga företrädare fick be henne gå ut ur rummet. Jag fick ett lönebidrags jobb för att inte min chef ville ha mig. Än idag är detta en kamp då min fd chef kallar in mina fd kollegor och frågar om de umgås med mig privat. Jag känner mig som en kriminell. Jag har jobbat för två på detta boende då inga vikarier kom in. Söker jobb på jobb och är helt förtvivlad, hur ska jag göra ? Hur kan attraktionslagen hjälpa mig?
  Mvh Sussi

 • Liza Berg

  Tack fina för att du delar med dig ❤️❣️Har nyligen gjort en liten djupdykning, i sinnet…….. men kom snabbt upp igen, och det vill jag ge Dig Tack ???? för. Dina aldrig trytande positiva insikter….. Tack nu är jag på/i Tacksamhetssidans underbara värld igen.
  Kramar ????????????????

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Visst är det härligt att ha kommit så långt så djupdykningarna inte blir så djupa eller långvariga. 🙂 Så inspirerande att läsa att du kom snabbt upp igen. 🙂

   Kram!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Förut när jag kunde snurra in ordentligt i negativa tankar så brukade jag bryta det genom att ta en tupplur. Musik är också något jag använder mig mycket av för det får mig genast på topphumör.
   Jag brukar också skriva önskelistor där jag punktvis skriver ner sådant jag önskar och sen lägger jag undan lappen någonstans och redan samma dag eller senast nästa dag så brukar det börja komma sådant jag skrivit ner.
   En annan övning som jag gillar väldigt mycket och har använt en hel del när det gäller just pengar är att fantisera kring följande påstående: ”Med massor av pengar så kan jag………..” Den övningen skapar positiva känslor och förväntan kring pengar.

   You Rock!!!

 • Karolina

  Det är precis så är det med mig just nu. Har startat eget och och jag kan inte få igång det trots att jag kämpar och kämpar och gör så mycket varje dag. Känner mig misslyckad och värdelös. Jag är desperat och vet inte vad jag skulle kunna göra. Jag mår inte bra och det blir inte bättre eftersom alla i familjen säger direkt i ansiktet om att jag kommer aldrig att lyckas.
  Det är svårt att ändra på känslorna och vara lycklig.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   När du säger att det är svårt så manifesterar du det. Du begränsar dig själv och hindrar positiva känslor och tankar från att komma. Om du tror och vet att du kommer lyckas så spelar familjens åsikter inte någon roll. Det är ditt liv och inte deras. Prata så lite som möjligt med dem om ditt företagande nu i uppstartsskedet eftersom du ändå vet att de bara kommer trycka ner dig. Prata bara med familjen om ämnen som är positiva för alla. Om de frågar så säger du bara att det rör på sig, eller något liknande. Du kan inte lägga ansvaret för din vibration på din omgivning.
   Fokusera in på resultatet i ditt företag utan fokusera istället på allt det som är roligt. Det som gör dig inspirerad i företaget. Fokusera på det roliga som fick dig att starta. Hitta inspirationen i att sälja dina produkter/tjänster. Vad vill du ge dina kunder? Vad vill du att dina kunder ska få ut av dina tjänster/produkter? På vilket sätt kan du förgylla dina kunders liv? Det är där du ska ha ditt fokus. Bestäm vilken din perfekta kund är och fantisera kring din perfekta kund. 🙂

   You Rock!!!

 • SUSANNE FRÖDERBERG

  Tack kära Cecilia för din berättelse för att du delar med dig. Det är så lätt att falla in i gamla hjulspår. Det blir slentrianmässigt. Det är verkligen viktigt att vara fokuserad men ändå våga släppa taget. Tack tack tack ❤