Attraktionslagen – Tänker du på det här? 4 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Livet pågår för fullt och det är ett spännande äventyr som startar varje morgon. Du vet aldrig vad som väntar runt hörnet och det är det som är så spännande. Och vetskapen om att det är jag som skapar mitt liv gör det ännu mer spännande och det ger också en trygghet att veta att mitt liv ligger i mina händer och inte i någon annans, eller hur? När det gäller Attraktionslagen så är dina tankar väldigt viktiga eftersom de skapar dina känslor som som talar om vilken vibration du sänder ut. Och det är ju din vibration som avgör vad du attraherar så därför är det väldigt viktigt att vara uppmärksam på dina känslor.

medinilla-641397_1920 

Det är inte bara dina tankar som räknas utan även dina ord. Det du säger är egentligen samma sak som tankar bara det att de uttrycks. Det vanligaste är att lägga en kort stund varje dag på att tänka på sin önskan, kanske 5-10 minuter, men att sen resten av dagen ägnas åt att per automatik gå runt och reagera på det man ser omkring sig. Man blir irriterad över att ingen burit ut soporna, irriterad på kollegan som inte diskat sin kaffekopp, irriterad på bilköerna, känner sig förorättad för att chefen gav kollegan beröm men inte såg det arbete som du gjort, sur på partnern som aldrig lär sig lägga saker på rätt ställe, irriterad över att det aldrig är någon som gör något, trött på att vara den enda som ser till att något händer, frustrerad över att pengarna aldrig räcker till etc. Så ser dagarna ut för väldigt många och då är det inte så konstigt att deras önskan inte slår in. Och förutom att reagera på det de iakttar så pratar de också negativt, de berättar för vänner, kollegor, familj och andra om allt som är så jobbigt i deras liv. Och på det här sättet så kommer de fortsätta attrahera det som de inte önskar i livet. Deras morgondag kommer se ut som gårdagen trots att de önskar något annat. Det räcker inte med att ge önskan uppmärksamhet en liten stund om dagen och sen fortsätta uppmärksamma det man inte önskar sig.

För att förändra ditt liv så behöver du göra en förändring och den behöver inte vara stor, det räcker med lite grand så kommer du börja märka resultat och då blir du peppad till att fortsätta göra förändringar. De förändringar du behöver göra är helt enkelt att förändra din vibration, alltså se till att vara på bra humör större del av din dag. Se till att du har mer positiva känslor under dagen än vad du har negativa känslor. Bli mer uppmärksam på dina tankar och vad du säger. När du möter någon och de frågar hur det är så svara då något positivt, dra inte en lång litania om allt som är så jobbigt. När du sitter i fikarummet med dina kollegor så börja inte prata om sådant som är negativt utan prata om positiva saker. Sätt ett leende på dina läppar under större delen av dagen. Det är inte skadligt att vara positiv och det är den enda förändringen du behöver göra eftersom det justerar din vibration så den matchar positiva manifestationer. Du sänder hela tiden ut en vibration och eftersom det är du som styr din vibration så kan du lika gärna göra det medvetet i stället för att låta dig svepas med av det du iakttar och låta det bli din vibration. Ta makten över ditt liv och se till att det är du som skapar din vibration.

Orden betyder så mycket och det är så enkelt att förändra dem. Prova själv hur det känns inom dig när du säger olika saker. Kom ihåg att det är viktigt att det du säger känns sant för dig. Här är några exempel som du kan testa och se om det känns någon skillnad inom dig:

  • Jag kan inte det här – Jag håller och på lär mig det här
  • Jag orkar inte – Jag gör mitt bästa
  • Det går inte – Det ska bli spännande att se hur det här blir
  • Det är så kämpigt – Det här är en spännande utmaning
  • Det är jobbigt – Det här är bara tillfälligt

Visst är det skillnad i de olika meningarna ovan? En skillnad som faktiskt känns i kroppen. Så bli mer medveten om vad du säger och vad du tänker så kommer du hitta fler och fler sätt att stanna kvar i flow där du sänder ut en vibration som matchar positiva manifestationer. Se till att större delen av dagen ha fokus på det du önskar, det som fungerar bra, det du är nöjd med, det du är tacksam över och helt enkelt på det som gör dig glad.


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen. Du är också välkommen att gå med i min Facebookgrupp om Attraktionslagen som du hittar HÄR.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Attraktionslagen – Tänker du på det här?