Attraktionslagens steg nr 3


Om du önskar manifestera medvetet enligt lagen om attraktion så behöver du lära dig steg 3 som handlar om att ta emot din önskan. Man pratar ju om 3 steg i attraktionslagen: Steg 1. Du sänder ut en önskan, Steg 2: Din önskan besvaras, Steg 3: Ta emot din önskan. Steg 1 är ju väldigt lätt och steg 2 är inte din uppgift överhuvudtaget, steg 3 däremot är det många som upplever som svårt. Vad innebär det då att ta emot? Att vara i ett tillstånd av att ta emot betyder att vara öppen för att ta emot dina önskningar. Det kanske låter lite vagt och abstrakt eftersom du förmodligen tror att du redan är öppen för att ta emot dina önskningar eftersom du vill ha dem. Du försöker allt vad du kan med att manifestera dem, du tycker att du är ivrig att ta emot dem men ändå så dyker de inte upp.
Att vara i ett tillstånd av att ta emot innebär att du är i linje med essensen av dina önskningar. Oavsett om du har försökt manifestera pengar, en partner, ett bättre jobb eller bra hälsa så tillbringar du förmodligen minst några minuter om dagen med att visualisera dina önskningar. Det är en bra start men det räcker inte hela vägen.
Konsten att ta emot dina önskningar innebär att du medvetet fokuserar dina tankar och känslor till samma vibration som din önskning. Det innebär att du skapar den vibration som du kommer ha när du fått det du önskar dig, alltså att du har de känslorna som du kommer ha när din önskan har manifesterats. Det kanske låter helt galet för om du redan hade det du önskar så skulle du inte spendera så mycket energi på att försöka manifestera det, eller hur? Det troligaste är att du har kommunicerat budskapet om brist på det du önskar och då är det brist du manifesterar. ”Jag har inte så mycket pengar som jag behöver; Jag har inte min själsfrände ännu; Jag har inte den kropp jag vill ha. ” Så attraktionslagen återspeglar essensen av brist på det du önskar.

Så du behöver bara göra tvärtemot det du gör idag för att börja manifestera det du önskar. Börja sänd ut vibrationen att du redan har en massa pengar, en underbar partner, utmärkt hälsa etc.
Du känner säkert till att det är med dina känslor som du sänder ut vibrationer som drar till sig likadana vibrationer i from av manifestationer som matchar dina vibrationer. Ju starkare känslor du sänder ut desto tydligare blir din signal och desto större blir din manifestation. Ju mer älskad du känner dig desto mer kärlek drar du till dig, ju friskare du känner dig desto friskare blir du, ju rikare du känner dig desto rikare blir du etc.

Genom att medvetet förändra dina känslor så kommer du i vibration med de saker du önskar attrahera och det kommer gå väldigt lätt.  Så  konsten att ta emot dina önskningar är att skapa de känslor som din önskan kommer ge dig.
Att öva på konsten att ta emot betyder helt enkelt att du justerar dina tankar och känslor till de tankar och känslor som du kommer ha när din önskan har manifesterats.

Hur kommer du att känna när du lever i en kärleksfull relation med rätt person? Hur kommer du att känna när du tjänar 10 gånger mer än vad du tjänar idag? Hur kommer du att känna när du har oändliga mängder energi och fysisk uthållighet att göra de saker du vill göra? Hur kommer du att känna dig när du har tappat 10 kilo? Hur kommer du känna det när du har ditt drömjobb?
Börja träna att känna på det sättet NU! Ägna en kvart om dagen åt att träna dina känslor och tankar till att vara i samklang med din önskan. Låtsas att du har massor av pengar på banken, låtsas att din drömpartner håller dig nära, låtsas att du känner dig energisk och frisk. Efter ett par dagar, kanske en vecka så kommer du känna en stor förändring som sker inom dig. Och du kommer också börja se bevis i din fysiska verklighet för att det här fungerar.

Jag vet att det kan kännas som om man är lite inbillningssjuk men lek dig fram och testa för ett tag. Det kommer inte skada dig själv eller någon annan. Gör det för din egen skull och berätta inte för andra hur du känner för de kan tycka att du verkar lite desillusionerad som tror att du har en partner fast du är helt singel. Ha dina fantasier för dig själv och innan du vet ordet av så har du snart anledning att verkligen känna som du gör när du går där hand i hand med din partner eller sitter på bussen på väg till ditt drömjobb.