Bajsmannen, del 10! Där gick han för långt! 6 kommentarer


Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8, Del 9

Varje morgon när jag sätter mig vid datorn så har Alex/Bajsmannen meddelat i en kommentar hos mig på Facebook att nya bilder är klara. Det har hela tiden varit på mina vänner eftersom han meddelat att han ska hålla på tills alla mina vänner på Facebook är borta.

Jag har den senaste tiden ignorerat honom totalt vilket bara har resulterat i att han har blivit värre men nu har han som sagt gått över gränsen för i morse så meddelade han att han gjort en bild på min dotter.

Efter det så blockerade jag de 6 profiler han använt sig av hos mig den senaste tiden. Det är ett råd som mina kritiker har gett mig; strunta i honom och blockera honom. Det tog 5 minuter så var han inne hos mig med en ny profil och meddelade att nästa bild på mig var klar. Ni ser också att han hånar mig för att jag blockerar hans profiler.

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Bajsmannen, del 10! Där gick han för långt!