Bajsmannen, Del 20! Jag är misstrodd! 4 kommentarer


Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här: Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7Del 8Del 9Del 10Del 11Del 12Del 13Del 14, Del 15Del 16Del 17Del 18, Del 19

Nej, han har inte slutat med sina trakasserier mot mig, Nina Jansdotter mfl. Bajsmannen/Alex Othmani fortsätter i samma anda som tidigare och det verkar inte ta slut inom överskådlig tid. Nu börjar jag se konsekvenserna utav hans systematiska trakasserier. Många vänner har tagit bort mig som vän på Facebook av rädsla för att själva bli drabbade vilket jag har full förståelse för. Dom som är kvar som mina vänner vågar inte längre kommentera i samma utsträckning av rädsla för att bli utsatta för hans kommentarer och påhopp.

Senast idag fick jag PM från en person på FB som Alex gjort en kränkande bild av. Den här personen hade fått ett meddelande från Alex med länken till bilden och när personen svarade honom och undrade vad det handlade om så hänvisade Alex till mig vilket fick det resultat att den här personen trodde att det var jag som uppmanat Alex att göra den där bilden. Självklart så har jag inte gjort det och det skulle aldrig falla mig in att uppmana honom till att göra kränkande bilder på folk.

Ännu ett bevis på att folk börjar misstro mig är denna kommentar som jag fick idag:

Tvivel

 

Det känns inte så roligt att folk inte kan vara säkra på att jag är jag och det mest frustrerande är att jag kan inte få stopp på det här.

Här ser ni några av de kommentarer som kommit de senaste dagarna:

14 April, 413 April15 April, 416 April15 April, 5

 

Idag kom det en artikel om det här i tidningen Resumé som ni kan läsa HÄR!

 

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Bajsmannen, Del 20! Jag är misstrodd!

 • Snejky

  Jag surfade runt här bland bloggar & stannade till här.
  Men jisses, vad är detta för något. Vad finns det för människor egentligen.. Jag blir helt stum…..Så attans tragiskt.
  Jag hoppas verkligen att du får ordning på det…
  Kramen

 • Smile

  Skrämmande att det går att göra. Och sorgligt. Jag förstår bara inte vad de får ut av det. Och tyvärr vill jag därför vara anonym här, vilket jag är mycket ledsen för.

  Kram