Blondinbella föreläste! 1 kommentar


Under två dagar har jag varit i Stockholm på konferens. Konferensen anordnades av TVV, (Tillväxtverket, tidigare NUTEK) och tisdagen riktade sig till de kvinnor runt om i landet som arbetat i projektet Kvinnors Företagande främjar Sverige och onsdagen vände sig till de som arbetar i Regeringens satsning Kvinnliga Ambassadörer för Kvinnors Företagande. Som ordförande i Winnet Arboga så har jag jobbat i projektet och så är jag koordinator för Ambassadörerna i Västmanland. Självklart började onsdagen med Maud Olofsson som föreläste på sitt underhållande vis med massor av härliga Aha-tankar och många skratt.

Maud Olofsson

Tisdagen avslutades med en fantastisk föreläsning av bloggerskan och entreprenören Blondinbella som gjorde stort intryck på alla som var där. Helt fascinerande att höra henne berätta om sitt företagande, Blondinbella är tjugo år och driver fem företag. Snacka om driv! Det var väldigt roligt att lyssna på Blondinbella för hon bjöd verkligen på sig själv och var väldigt ödmjuk. Ni kan läsa Blondinbellas intryck av föreläsningen på hennes Bogg.  Och eftersom jag har en enorm förmåga att inte bli bra på bild så har jag naturligtvis lyckats hamna på en av bilderna hon har på sin blogg om föreläsningen.
Jag kan ju säga att min bild av Blondinbella helt har ändrats efter den här föreläsningen, hon är en bra förebild för kvinnor för det hon genomgående utstrålar är att ingenting är omöjligt. Nedan ser ni några bilder från Blondinbellas föreläsning. Jag ber om ursäkt för bildkvaliteten som min mobil presterade. 🙂

Isabella Löwengrip

Blondinbella

Blondinbella

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Blondinbella föreläste!