Boktips som Rockar Fett! 2 kommentarer


Jag älskar att läsa böcker, att få ta del av en annan människas innersta tankar och syn på verkligheten! De absolut bästa böckerna är de som är svåra att lägga ifrån sig, de böckerna där karaktärerna lever med mig i veckor efter att jag läst färdigt boken.

Här vill jag tipsa om just en sådan bok. Den levde med mig både under tiden som jag läste den och flera veckor efteråt. Förutom karaktärerna så har författaren ett språk som direkt talar till mig, ett språk som drar mig in i boken och dess handling precis som en toppbok ska göra. Boken heter Glysas Öga och är skriven av Cecilia Helle. Och jag är så glad och tacksam över att jag äger ett signerat exemplar av boken!

Glysas öga!

Klicka på bilden för mer info!

Boken beskrivs som en psykologisk spänningsroman men är så mycket mer, det är en deckare, en roman och den är spännande på alla sätt. Nedan ser du vad som står på baksidan av boken:

Sanna är nyhetschef på en större tidning, ett jobb hon investerar mycket kraft och tid i. När ett kvinnolik hittas i naturområdet kring Glysas grav närmar sig jobbet hennes privata sfär. Det verkar som om Sannas man kände den mördade kvinnan mycket väl.

Glysas öga är en psykologisk thriller som ständigt överraskar. Romanen handlar om människor som lever på andra, som saknar spärrar. Men Sanna är en överlevare. Det är också en bok som berättar om rollen som kvinnlig chef, och om de mörka hemligheter som kan finnas i alla (på ytan) lyckade familjer. Den är skriven av debutanten Cecilia Helle.

Det var dagens härliga boktips för sommarläsning! Njut!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Boktips som Rockar Fett!