Bra tips för småföretagare.


Som småföretagare så jobbar man ju inte bara med det som är ens expertis utan man sköter även allt det andra också. Och då menar jag bokföringen, marknadsföringen, administration, försäljning och andra typer av uppgifter man har beroende på vilken typ av verksamhet man har.

Och åtminstone jag vill att det ska vara smidigt, ta så lite tid som möjligt och kosta så lite som möjligt. Vissa kostnader kommer man så klart inte ifrån men när det går att få det utan större kostnader så är det ju bra. Och om man dessutom slipper en massa arbete så är det ju ännu bättre. Och oavsett inom vilken bransch man jobbar så fakturerar man och då behöver man ju ha en mall för det. Och eftersom jag har varit företagare i ett antal år så får jag ofta frågan från nystartade företagare om just fakturering och om jag har någon bra mall för det.

Så mitt tips idag handlar just om fakturamallar, som är både snygga och dessutom gratis. Helt suveränt tycker jag. Det finns ett företag som heter Qvido och de har gratis fakturamallar som man kan ladda ner till sin dator och använda. Du hittar mallarna genom att klicka HÄR. Och eftersom jag gillar lila så skulle jag välja malen som ni ser nedan.

Lila-och-Grå-Fakturamall-Utförda-tjänster-231x300

Du kanske också gillar:

 • Lätt för dig att säga!Lätt för dig att säga! (16)
  Att vara Rockstjärnan i Ditt Liv och att ha Rockstjärnestatus i ditt liv har mötts med […]
 • Enkelt för dig att säga!Enkelt för dig att säga! (21)
  Att vara Rockstjärnan i Ditt Liv och att ha Rockstjärnestatus i ditt liv har mötts med […]
 • Varför får man inte vara liten och svag?Varför får man inte vara liten och svag? (6)
  Jag uppskattar alla frågor, synpunkter och åsikter jag får i kommentarerna från er […]
 • Smart grejSmart grej (0)
  Satt och surfade lite på nätet och hittade något som inte var vad jag trodde. Det var […]
 • Heja mig!Heja mig! (1)
  För några dagar sedan så skrev jag ett inlägg som hette: "Släpp inte taget om det som […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *