Charmiga måndag! 3 kommentarer


Äntligen är charmiga måndag här! Jag älskar måndagar för den dagen känns som en ny början på ett nytt äventyr för mig. Måndag för med sig nya möjligheter och startar det nya äventyr som veckan är för mig. Jag vet att många hatar måndagar men det är faktiskt bara en tankekonstruktion.

Du bestämmer själv vilka tankar du ska ha och väljer alltså om du vill ha en charmig måndag eller en hatad måndag. Så sätt Rockstjärnestatus på din vecka genom att starta med en charmig måndag.

På bilden ser ni ett gäng banktjänstemän som under en av mina föreläsningar peppar sig genom att ropa: ”I´m a Rockstar!”.

I´m a Rockstar!

 

Några dagar efter föreläsningen fick jag ett mail från en av deltagarna som verkligen anammat det här:

Måste berätta att jag i fredags var bra trött i kropp och själ. Skulle träffa en kund och förhoppningsvis sätta en stor affär….tänkte på dig, kletade på mig lite för rött läppstift, spelade för hög musik och vips!! Jag var en rockstar!! Satte affären trots att det från början kändes motigt :):)!

Vill du också bli inspirerad? Då kommer jag gärna till er och föreläser. Mina kontaktuppgifter finner du genom att klicka HÄR!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Charmiga måndag!