Charmiga måndag strålar i kapp med oss alla 4 kommentarer


Ja, Charmiga måndag är äntligen här och jag har precis avnjutit en läcker frukost bestående av Frökex och Svartvinbärs-Thé. Klockan 10.00 ska jag intervjua en retorikexpert inför en artikel jag fått en beställning på. Och så hoppas jag att supporten till mitt webhotell idag kan fixa det strul jag har med min mail för jag kan skicka mail men inte ta emot och det är inte så bra då jag är väldigt beroende av mailen för mitt jobb. Och så fortsätter planering inför vårens föreläsningar. Jag har också bestämt att jag ska ta emot fler klienter för coaching nu under våren.

I eftermiddag kommer här på bloggen en lista över 5 misstag som olyckliga personer gör och medan ni väntar på det så hoppas jag att ni vill gå in och rösta på mig om att bli veckans blogg på Besökstoppen. Jag såg att jag halkat ner till tredje plats så nu behöver jag era röster mer än någonsin. Gå till Besökstoppen HÄR, scrolla ner lite på sidan så ser du röstningen till höger och det går bra att rösta en gång varje dag. Så jag hoppas ni är med mig och röstar varje dag.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Charmiga måndag strålar i kapp med oss alla

 • Maria

  Tack för alla fina ord du lämnar hos mig och tack för rösterna hos Besökstoppen! Nu har jag röstat på dig! =)
  5 misstag som olyckliga personer gör, undrar vad det kan vara? Själv är jag en lycklig person, men kanske gör de där misstagen i alla fall? 😉
  Kram/Maria

 • Geddfish

  Får rösta i morgon igen, då!
  Man kan undra varför måndagar har fått så dålig klang, då borde man vara utvilad!
  Så bra du skriver Charmiga måndag, haha!
  Kram, Gerd

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Åh, tack vad snällt att du vill rösta! 🙂

   Jag håller med dig om måndagar, så jag döpte den till Charmiga måndag istället för att ge den en mer positiv klang.

   You Rock!!!