Dagens Affirmation! 3 kommentarer


Jag vårdar mina tankar!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Dagens Affirmation!

 • Klokegård - Designa ditt Liv!

  Jag vet att det inte är kritik utan en hjälp till mig att förtydliga.
  Det jag menar är att vårda de positiva och konstruktiva tankar som man har för att hålla undan de destruktiva tankarna.

  Tack Conny!

 • conny

  …min kommentar är alltså inte menad som kritik, utan bara en fråga eftersom jag inte vet vad du avser med just denna affirmation. 🙂

 • conny

  God måndagsmorgon! Vad menar du med "vårdar mina tankar"? När vi kommunicerar med andra människor sker en växelverkan mellan våra egna tankar och den vi kommunicerar med, på så sätt lär vi oss nya saker och nya tankar föds.
  För att vi ska kunna lära oss nya saker och utvecklas måste vi vara öppna för nya tankar, och kanske överge de gamla tankarna. Det är lättare att tänka begagnade tankar än att tänka nya tankar, men de begagnade tankarna hindrar oss från att utvecklas.
  Utveckling är synonymt med nya tankar.