Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Dagens Affirmation!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Jaa, Tack, det gör jag gäärna!!!.. Det har blivit meer o meer harmoni i mitt liv, uuutan att något speciellt hänt. Jag bara har lättare att ta in positiva saker i mitt liv ( Ja, det är klart att när kroppen mår bra så äär det ju lättar..).. Jag har sån framförsikt nu.. Hoppas att du känner likadant Cecilia, ja, är ganska säker på detta. Problem (lösningar) kommer ju o går ändå.. Men när man väljer glädjen.. Jaa, det äär häftigt!!! Kram till heeela familjen (hälsa Puka 5 kg neer här.. hihihhihi..) Tycker ju det är lite märkvärdigt med våra karlar, då ler vi stort och gör oss till lite, Hahahahahaha!!!!! Hojojjjoojoj.. Kraaam o Gla Lördá på er…