Dagens kickar 2 kommentarer


Den här dagen har varit helt suverän trots vissa utmaningar. Jag skulle ju till Stockholm idag för att föreläsa för 230 rektorer på deras årliga Skolledarkonvent. Så upp tidigt i morse och sen in till stan för att ta tåget till Sthlm och väl på stationen så inser jag att tåget är inte bara försenat utan det är helt inställt. Man har satt in ersättningsbuss men den avgår inte förrän drygt en timme senare vilket skulle innebära att jag tidigast skulle vara uppe till 11.00 vid Centralen och det gick ju inte eftersom jag skulle föreläsa ute på Essingen kl 11.00. Efter att jag övervägt alternativen och ringt min man så löste det sig genom att jag istället för att åka över Västerås kunde åka över Eskilstuna så då gjorde jag det. Phu!

Så när jag satt på tåget så fick jag för mig att jag skulle kolla på Aftonbladets hemsida för att se vad som hänt eftersom tågen var inställda. Den första rubriken som möter mig är att Centralen är evakuerad pga att brandlarmet har gått. Då började jag skratta över ödets ironi. Det kändes verkligen som att det inte var meningen att jag skulle komma upp till Sthlm i tid. Tack och lov så hävdes evakueringen innan jag kom upp och väl där så var det bara att hoppa in i den förbokade Taxin och tjugo minuter innan föreläsningen startade så var jag på plats. Så det fanns gott om tid att bli mickad, snacka med ljudkillen om mitt arr, snacka med moderatorn och så prata lite med damen som anlitat mig. Och så andas lite innan det var dags att kliva upp. Men ni förstår vilka Adrenalinkickar den här dagen har bestått av. Jag är bara så tacksam över att jag är som jag är och inte lät mig stressas och bli irriterad. Jag har idag mött så härliga människor som jag inte skulle mött om tåget inte varit inställt. Jag har fått så mycket hjälp och verkligen känt att alla velat hjälpa mig så att jag skulle komma upp i tid.

Essinge konferens

Dagens scen

Föreläsningen gick suveränt och min entré blev häftigare än vad jag trott tack vare publiken. Nedan kan ni lyssna till den låt som spelades när jag gick in i lokalen och fram till scenen och det som gjorde det så häftigt  var att hela publiken började klappa händerna i takt till musiken och det lyfte verkligen energierna i salen. Helt suveränt!

 

TulpanbukettOch efter föreläsningen fick jag en fantastiskt vacker blombukett som nu pryder vårt hem. Jag älskar blommor och blev såklart superglad för denna suveräna bukett.

Igår blev det klart med datum för min föreläsning i Stockholm den 29 Mars och ni kan läsa mer om föreläsningen HÄR.

 

 

 

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

 • Det här är helt magisktDet här är helt magiskt (0)
  Jag har en längre tid haft lite ont i min högra överarm. Inte så mycket och bara  ibland […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]
 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]
 • Svar på en vanlig frågaSvar på en vanlig fråga (5)
  Jag hoppas ni alla har haft och fortfarande har en skön Påsk. Min helg har än så […]
 • Det rullar på och rullar påDet rullar på och rullar på (2)
  Och jag bara älskar livet just nu. Jag är så glad över att jag snart får dra iväg på […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Dagens kickar

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag var ute i god tid men när det gäller SJ så räcker tydligen inte det. Jag hade tilliten till att det blir som det blir. Det viktigaste för mig var att göra mitt yttersta för att se till att jag kom fram i tid. Jag har jobbat bort förmågan att låta stressen ta över i sådana situationer för jag har lärt mig att det inte hjälper.

   You Rock!!!