Dagens Rockstjärnetips! 4 kommentarer


I dag blir det endast ett tips som dock är lite mer ingående. Det kommer här handla om ett väldigt vanligt fenomen i vårt samhälle och det är att jämföra sig med andra. Brukar du jämföra dig med andra?

Dagens etta!

Sluta jämför dig med andra!

Varför?

Du drar alltid det kortaste strået och anledningen till det är att vi alltid jämför oss med dom som har, är eller gör allt det som vi själva vill ha, vara eller göra. Och när man då jämför sig med någon som har, är eller gör det som man själv önskar så är det många som blir nedstämda av jämförelsen, vilket är slöseri med både tid och energi.

Det är bara att inse att det kommer alltid att finnas dom som är eller har det bättre än du, precis som det alltid kommer finnas dom som är eller har det sämre än du.

Dagens Rockstjärnetips!

Istället för att jämföra dig med andra och komma fram till slutsatsen att du nog är ganska misslyckad så föreslår jag att du använder andra som inspirationskällor!

Iaktta människor som har, är eller gör det du vill ha, vara eller göra och se att om dom kan så kan jag! Hur har dom gjort för att komma dit jag vill komma? Vilka steg kan jag ta för att komma närmare det jag vill? Kan jag lära mig något av den här personen? Bli inspirerad av andra människor och se att det är möjligt även för dig att nå det du önskar. Se andra människor som inspirationskällor och vägledare och bli en möjliggörare i ditt liv. Slit dig loss från begränsande tankar och känslor och se istället möjligheterna du har att skapa det liv du vill ha. Du kanske måste kliva utanför din trygghetszon men vinsterna är så många fler. Du kommer känna att du lever, att du har makten i ditt liv och att det är du som är din möjliggörare!

Du är fenomenalfantastisk och förtjänar att ta dig modet att våga leva ditt liv fullt ut. Kom ihåg att ditt liv är din scen och du väljer vad som ska ske där!

You Rock!

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Dagens Rockstjärnetips!