Dammsugaren går 12 kommentarer


MorgontempI morse kl 07.00 när jag gick upp så var det -1.5 grader kallt ute. En halvtimme senare hade dock temperaturen sjunkit lite till och det slog mig att jag har inte plockat in mina Pelargoner ännu. Hjälp!!! Jag hoppas de överlevt natten så vi får njuta av deras blomprakt även nästa år. Idag är det ju underbara, härliga Charmiga måndag som du kan läsa mer om HÄR.

Sitter just nu och äter frukost till ljudet av dammsugaren vilket känns väldigt ovanligt och konstigt för det är bara jag och katterna som är hemma. Så vem är det som dammsuger då? Jo, det är en väldigt stilig man som just nu sitter på knä på golvet framför mig och dammsuger. Och han öppnar luckorna så försiktigt och gör allt han kan för att det inte ska bli dammigt överallt. Har ni gissat vem han är?

Precis! Det är sotaren. Det är så skönt att han kommer hit och rensar i rören så det känns tryggt att elda i vinter utan risk för att det ska börja brinna eller ryka in. Han kommer vara här några timmar för vi har 4 kakelugnar och 4 gjutjärnsspisar.

Jag har haft en väldigt lugn och skön helg och jag har faktiskt inte gjort särskilt mycket alls vilket jag tycker är ganska trivsamt. I fredags var jag helt själv hemma för mannen har varit i Tallin hela helgen med sina kollegor och dottern sov hos en kompis. Det var skönt men ovant att vara alldeles ensam hemma en hel natt.

Ni som läst min blogg ett tag ser kanske att det kommit lite nya saker här. Dels så har jag nu lagt till en presentationsruta här till höger och dels så har jag lagt till en ny flik i menyn som heter ”Starta här”. Jag får ganska många frågor och så har jag fått många nya läsare så därför har jag skapat ”Starta här” där jag samlat det viktigaste om mig och bloggen så där hittar du alla Guldkorn. Och även om du inte är ny här på bloggen så hittar du en del godbitar om du klickar på Starta här. 🙂

Nu ska jag skriva nyhetsbrevet som jag kommer skicka ut i morgon. I varje nyhetsbrev så får ni Veckans godbit som kan vara suveräna tips, rabatter, tävlingar, guider eller något annat härligt. Och det är bara prenumeranterna som får ta del av Veckans Godbit. Den här veckans Godbit som kommer i morgon består av 9 tips för att göra en bra relation helt underbar. Vill du också bli prenumerant? Då kan du antingen fylla i formuläret som du hittar i högra kolumnen eller så kan du när du lämnar en kommentar sätta ett kryss i rutan där det står ”Hämta dina 101 tips gratis” som du hittar i kommentarsfältet under knappen: ”Skicka kommentar”. Och har du några frågor så är du välkommen att lämna dem i kommentarsfältet. 🙂

Vad ska du göra idag?

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “Dammsugaren går

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hahaha, vad härligt! Jag har kollat inställningarna och det går inte att få pratbubblorna att synas innan någon har lämnat en kommentar. Så nu gör jag så att jag lägger in en ”brytlinje” mitt i varje inlägg så att läsarna måste klicka på ”läs mer” och då öppnas hela inlägget med kommentarsfältet längst ner.

   Önskar dig en suverän dag!

   You Rock!!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är helt underbart! Kakelugnarna är det allra bästa med huset och jag älskar att elda. 🙂

   Vad kul att du gillar min sida! Stort tack! Det är min önskan att kunna inspirera och peppa många.

   You Rock!!!

 • Cherie

  Men oj 4 kakelugnar och 4 gjutjärnsspisar!? Jag hade behövt en här i lägenheten idag för idag har det varit riktigt ruggigt här.

  Här har det varit full rulle med dottern idag, träning och fotboll på tv nu ikväll. Nu blir det någon timmes jobb tills tvätten är klar och det är dags att lägga sig 🙂 Kram

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är riktigt skönt när det är kallt ute. Det blir en så skön värme när man eldar, inte så där torr som det blir av elvärme.
   Jag hoppas du fick en skön kväll igår och att du fick den vila du förtjänar. 🙂

   Kram!

   You Rock!!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är kul. Jag är jättenöjd med temat och gillar de röda detaljerna. Och så kände jag att en ”starta här”-sida skulle behövas så nya vet vad bloggen är och vad den innehåller.

   Kram!

   You Rock!!!