Därför gjorde jag det! 2 kommentarer


Det är ju inte direkt det man automatiskt förknippar med mig och en del kanske blev lite förvånade. Men, jag är som jag är och det här var något jag gjorde utifrån reaktioner jag fått.

Jag tycker om att inspirera andra människor till att vilja öka sin livsglädje och att göra de förändringar som behövs för att bli mer nöjda med sina liv. Det för med sig att jag skriver ganska mycket om att förändra sina tankar till att tänka mer positivt och att göra fler saker som ökar glädjekvoten i livet. Många uppskattar mitt jobb och ger mig lite nu och då feedback för hur de blivit inspirerade och nått nya resultat i sina liv. Det gör mig såklart väldigt glad.

Foto: Anneli Särnblad

Foto: Anneli Särnblad

Men alla blir inte lika glada utan vissa blir snarare provocerade av det jag skriver och ifrågasätter också det jag skriver. Och då fick jag plötsligt en väldigt rolig idé! (Tyckte jag i alla fall).

Ni som läser min blogg har sett att jag ibland skrivit inlägg under kategorin: Sabba ditt liv!, de inläggen har blivit så populära så de toppar statistiken på den här bloggen. Och då kom jag på att jag skulle starta en blogg till. Så igår kväll lanserade jag min nya blogg som heter just Sabba Ditt Liv! och den bloggen handlar enbart om hur du ska göra för att sabba ditt liv.

Header

Många som läser bloggen känner igen vänner eller släktingar i det jag skriver på den bloggen vilket är väldigt roligt. En kvinna skrev idag att hon hade en släkting som var så och nu tackade hon för att hon fått en massa tips för hur hon skulle svara den här släktingen.

Bloggen är skriven med humor och ironi så vill du ha ett gott skratt så rekommenderar jag ett besök. Du hittar bloggen HÄR!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Därför gjorde jag det!