Del 10 från min resa med Attraktionslagen – Vad vann jag? 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Äntligen är jag tillbaka här och kan berätta för er hur det gick i den amerikanska talangtävlingen som jag var med i. (Det här inlägget är en del i serien där ni får följa mig och hur jag lever med Attraktionslagen. Du hittar de andra delarna genom att klicka HÄR.) I förra delen så berättade jag ju att jag var en av vinnarna och jag lovade ju att berätta om hur det gick och sen blev det tyst från mig. Det finns dock en helt naturlig förklaring till min frånvaro här och det är att min sajt blev hackad. Jag hade laddat ner ett tillägg om GDPR till sajten men det fanns tydligen kryphål i det tillägget så då blev min och många andras sajter hackade. Men, nu är det fixat och jag är tillbaka här och kan berätta de väldigt roliga nyheterna i detalj för er.

Som jag skrev i Del 9 så fick jag och några av de andra finalisterna olika erbjudanden från de 4 jurymedlemmarna utifrån vår kunskap och vårt utförande i de Auditionsvideos som vi skickade in. Så här följer de erbjudanden som jag fick:

  • Intervjuas som expert på stresshantering i en amerikansk podcast. Det är 20 experter som kommer intervjuas under det här toppmötet online. Den här podcasten sänds internationellt och har lyssnare över hela världen, tydligen. Sänds i början av 2019.
  • Videointervju som sänds online. Vet inte ännu i detalj vilket ämnet kommer vara men det hamnar om återhämtning.
  • Intervjuad live på en radioshow på ämnet att komma över tuffa utmaningar. Sänds den 18 April 2019.

Utöver de 3 erbjudandena så fick jag ytterligare 3 men där krävdes det en ekonomisk investering från min sida och jag är osäker på om utfallet kommer vara värt den investeringen så jag skippar nog det.

Hur som helst så är jag väldigt glad över de här uppdragen för det kommer ge mig större spridning internationellt och det går ju helt i linje med min önskan om att föreläsa internationellt.

Så det är vad som händer på den ”internationella” sidan av mitt jobb och när det gäller den ”svenska” sidan så kommer 2019 bli ett fantastiskt spännande år för mig och för alla som vill lära sig mer om Attraktionslagen. Det är nämligen så att du under 2019 kan jobba med mig när det gäller Attraktionslagen så att 2019 blir ditt bästa år någonsin. Och det utan att det kostar massor med pengar. Du kan läsa mer om det HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Del 10 från min resa med Attraktionslagen – Vad vann jag?

  • Birgitta

    Hej du! Hur gick det sedan? Kunde du genom attraktionslagen få till det med de ekonomiska investeringarna för att fullfölja din mission internationellt? Kram 😎