Del 5 från min resa med Attraktionslagen – Samtal från New York


Hallå alla Härliga! I förra delen så svarade jag på en läsarfråga och berättade om hur jag gör med tvivel och oönskade tankar. Det var ett riktigt roligt inlägg att skriva faktiskt. I den här serien så berättar jag för er om hur jag använder Attraktionslagen i mitt liv och ni får följa mig på min väg mot min dröm som är att bli en internationell föreläsare. Ni hittar alla inlägg genom att klicka HÄR.

Som person är jag ganska otålig och vill jag ha något så vill jag ha det NU eller helst igår så jag gillar fart och det gör Attraktionslagen också som ni säkert har läst. Och vad betyder det då?

Jo, det betyder helt enkelt en hög vibration och att man inte tvekar när man får de där gudomliga idéerna och impulserna. Så får du en idé, gå inte och tveka och vela i flera veckor eller månader för då har själva idéns energi ebbat ut, det är viktigt att agera utifrån idén så snabbt som möjligt. Även om du inte vet VAD eller HUR du ska göra så är det viktigt att du agerar. Det jag gjorde när jag bestämde mig för att bli en internationell föreläsare var att göra en lista över vad jag behövde, vad jag behövde mer kunskap om och vad jag då trodde att jag behövde göra. Det var min första handling och den såg till att energin bibehölls och även ökade. Sen har jag ju fortsatt genom att följa de impulser jag fått på vägen vilket har lett till olika saker som ni kunnat läsa om i serien. Saker och kunskap har kommit till mig som på ett löpande band.

Men, som jag skrev så är jag ju otålig vilket gör att jag ibland tappar sugen för att det inte går så snabbt som jag vill och det är inte bra för då sänks min vibration och då händer det garanterat ännu mindre. Så när jag hamnar där då släpper jag det jag gör och skiftar fokus till något som höjer min vibration igen. Och då händer det saker. Som ett telefonsamtal från New York till exempel. Hur coolt är inte det!!!

Men innan jag berättar om det så ska jag berätta om vad som hänt sen sist och det går väldigt fort för det har direkt inte hänt något alls. Snacka om att min otålighet har testats. Men jag har i alla fall publicerat inlägg som jag sagt på Fanpagen men inte alls lika mycket på Instagram. Och jag har heller inte haft tid att spela in fler YouTube-klipp på engelska. Nu skulle jag kunna piska mig för det men det gör jag inte. Det är okej för mig att acceptera att jag bara har 24 timmar/dygn.

Vidare så har jag utvecklat min engelska hemsida och den börjar se riktigt bra ut med innehåll. Och så har jag beslutat att göra om min YouTube-kanal så den är anpassad för en engelskspråkig publik. Jag kommer fortfarande lägga upp klipp på svenska men all text om mig och om kanalen kommer vara på engelska. YouTube är av någon anledning inte så stort i Sverige som i andra länder där folk använder YouTube dagligen. Så det blir färre svenska klipp där men å andra sidan så kör jag ju live lite nu och då i gruppen om Attraktionslagen på Facebook för svenskarna gillar Facebook så där blir mina klipp sedda och så fortsätter jag ju med mina onlinekurser om Attraktionslagen.

Och, så kommer vi då till New York. Idag körde jag en livesändning på Facebook i gruppen jag har om Attraktionslagen. Jag älskar att köra live och det höjer verkligen mina vibrationer. Ett par minuter efter avslutad sändning så ringer mobilen och jag ser ett landsnummer som jag inte känner igen så först tänker jag inte svara men så ser jag att det under numret står New York. Så då tänkte jag att det kan ju vara av intresse så jag svarade.

Det var en underbar kvinna som heter Julie och hon ringde från det där nätverket jag berättade om i Del 4 i serien. Jag hittade det här nätverket på internet och ansökte i lördags om medlemskap så den här kvinnan ringde nu för att intervjua mig för att se om jag var en lämplig medlem. Det här nätverket riktar sig till affärskvinnor och det har över 50 000 medlemmar i 30 länder världen över. Varje medlem har genomgått en grundlig intervju innan de blivit godkända så det kändes lite nervöst.

Men, det slutade helt enkelt med att hon ansåg att jag var en perfekt kandidat för deras nätverk och hon var så glad över att få välkomna mig som deras nya medlem. Så det här var verkligen roligt! Som jag har förstått det så är det en väldigt stor merit att vara med i det här nätverket och det är något som varje medlem tydligen är noga att lyfta fram i sin resumé. Ni kan läsa mer om det nätverket HÄR. När de har gjort klart och publicerat min presentation så kommer ni självklart få länken så ni kan kolla in resultatet. Det här är stort och det känns helt fantastiskt att få vara med i det här nätverket för det ger mig många kontakter ut i världen. Som jag skrivit tidigare så har jag ju inga internationella nätverk sen tidigare.

Ni får gärna ställa frågor om min resa och hur jag gör i kommentarerna så besvarar jag dem i inlägg här på bloggen. Jag återkommer om min resa så ni får följa min väg till min dröm.

Vill du lära dig mer om hur du attraherar in ditt drömliv med hjälp av attraktionslagen så kommer jag köra 6 onlinekurser med start den 30 juli. Det blir galna rabatter och du kan läsa mer i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR. Är du företagare och vill få ditt företag att blomstra med hjälp av Attraktionslagen så startar jag en onlinekurs i Augusti och du kan läsa mer om den HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *