Del 7 från min resa med Attraktionslagen – Jag är exalterad!!!


Hallå alla Härliga!

Ja, jag är liksom alldeles totalt exalterad nu för tiden och det är en fantastisk känsla för jag älskar verkligen att känna mig exalterad för det ger en så härlig känsla i kroppen. Ni  undrar väl hur det går för mig med att nå min dröm som är att föreläsa internationellt så här kommer nu Del 7 i serien där ni får följa min resa. Ni hittar de övriga 6 delarna genom att klicka HÄR.

I den här 7 delen kommer jag berätta om varför jag är så exalterad och det ska bli så spännande!

Jag jobbar på med min engelska hemsida och mina engelska sidor på Facebook så där behöver jag inte uppdatera er. Och som tidigare så fortsätter jag även med att lära mig mer om den internationella marknaden för föreläsare och vilka vägar det finns för att nå ut där. Men det är ju bara de rent praktiska sakerna. De viktigaste sakerna jag gör sker inom mig för det handlar om mina tankar, mina känslor och min vibration. Så en stor del av min vakna tid ser jag till att göra saker som gör mig lycklig och glad. Jag skrattar och skämtar väldigt mycket och kör en del practical jokes hemma med familjen för det är så kul att ha roligt och skratta.

Och jag gillar ju att känna mig exalterad och att känna spänning och förväntan och det uppnår jag väldigt mycket genom att hålla onlinekurser om Attraktionslagen på Facebook. Just nu är jag så exalterad för nästa onlinekurs jag har börjar den 10 september och den handlar om hur man lär sig attrahera mer pengar. Folk anmäler sig hela tiden och det är så roligt att höra att de allra flesta attraherar in pengar till kursavgiften redan innan kursen har börjat för i samma stund som folk anmäler sig så märker de att det sker en förändring och så börjar det rulla in lite slantar. Jag vet att det kan låta jättekonstigt men det är så det fungerar och det är så häftigt. Jag ska inte tjata men vill du lära dig attrahera pengar så kan jag faktiskt rekommendera den här kursen för det fungerar verkligen. Jag har nu haft flera onlinekurser om att attrahera pengar och deltagarna attraherar mer pengar när de går kursen så läs mer om kursen och anmäl dig så får du se själv. Kursen kostar bara 299 kr för 2 veckor så det är värt pengarna. Och det är inga tider att passa så alla kan gå kursen oavsett arbetstider eller ont om tid. Du kan läsa mer om kursen HÄR.

Och så ska jag berätta om det som gör mig som allra mest exalterad just nu. Ja, jag spricker nästan för det är så himla spännande! Jag håller på och bygger upp ett nätverk av kontakter runt om i världen så jag har sökt en del på nätet och Facebook efter olika globala nätverk. Då hittade jag ett som heter WSA, Women Speakers Association, som är ett nätverk för kvinnliga föreläsare och jag skaffade ett medlemskap där för att få vänner i branschen. Vi som är premiummedlemmar är med i en hemlig grupp på Facebook där vi får ta del av väldigt mycket matnyttigt och för ca 2 veckor sedan så delade admin en länk där till en talangtävling för kvinnliga föreläsare. När jag såg den så var det 2 dagar kvar för att anmäla sig så jag läste inte så noga utan tyckte det verkade kul. Jag fyllde i min ansökan som dels bestod av att man skulle svara på 18 frågor och sen även skriva ca en sida om sig själv som föreläsare.

När jag sen skickat in min ansökan så började jag läsa lite mer om tävlingen och vad vinnarna får och då blev jag väldigt exalterad för det lät väldigt kul. De tar emot 300 ansökningar och av dessa så utser en jury några finalister, jag vet dock inte hur många. Dessa finalister ska sedan spela in varsin video på 7 minuter där man föreläser och innehållet tar man fram tillsammans med jurypanelen. Dessa videoklipp bedöms sedan och utifrån det så får finalisterna olika uppdrag och det kan vara radioshower, TV-shower, webinarer, föreläsningar IRL, föreläsningar online och att vara medförfattare till böcker. När jag läste detta så blev jag ännu mer exalterad och kände så enormt starkt att jag verkligen vill gå till final. Finalisterna meddelas den 10 september, samma dag som min nästa onlinekurs börjar och då kör jag första livesändningen på den kursen så deltagarna där blir de första som får veta resultatet. Varje gång jag tänker på att finalisterna meddelas på måndag så pirrar det till väldigt kraftigt i magen för jag blir så exalterad. Jag känner så starkt hur kul det ska bli och att det här är den språngbrädan jag attraherat in för att komma ut i världen och föreläsa.

Så jag höjer min vibration hela tiden genom att fokusera på nästa onlinekurs, finalresultatet och att ha kul och jag känner verkligen att min vibration är hög och jag ser det också på andra saker som manifesteras i mitt liv hela tiden. Allting faller rakt ner i mitt knä så att säga. Jag hittar parkeringsplatser där det inte finns några och det händer hela tiden småsaker som får mig att studsa till av glädje och lycka. Jag är så barnsligt förtjust i livet och det är så fantastiskt underbart att glida runt i den känslan. Ser nu så mycket fram mot måndagen när finalisterna meddelas för jag känner verkligen att min ansökan är bra och att det budskap den förmedlar är unikt, berörande och redo att spridas ut i världen.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *