Del 9 från min resa med Attraktionslagen – Jag VANN!!! 1 kommentar


Hallå alla Härliga! Long time no seen. Jag har haft fullt upp den senaste månaden så det har inte blivit någon uppdatering från min resa med Attraktionslagen. Som jag berättat i tidigare inlägg om min resa så gick jag ju vidare till final i en amerikansk talangtävling för föreläsare. Du hittar de tidigare delarna i den här serien genom att klicka HÄR.

Som finalist så skulle jag skicka in en 7 minuter lång auditionvideo senast den 30 september vilket jag gjorde. Sen skulle en jury titta på finalisternas videos och presentera ett resultat första veckan i november. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det här eftersom det varit fullt upp med mitt 50-årskalas, besök från Sverige av svärmor, flytt och så var jag nerbäddad i nästan 2 veckor av en förkylning. Men, igår fick jag det efterlängtade mailet som hade rubriken: ”The Speaker Audition Results Are In!”. Fatta känslan när jag såg rubriken?

Det var en totalt underbar och helt suverän känsla av seger. JAG VANN!!!! Tjoade hela min kropp. Och så läste jag mailet där det stod att jag nu skulle boka in en session med kvinnan som håller i den här tävlingen. I den sessionen kommer hon berätta för mig vad juryn har kommit fram till och så ska vi diskutera vad som händer härnäst. Juryn sitter med ett gäng uppdrag som ska tillsättas av oss finalister och juryn har då utifrån våra auditionvideos bestämt vem som ska få vilket uppdrag. Vissa av finalisterna kan få fler uppdrag och vissa kan bli helt utan. Det beror på om hur vi finalister passar för de olika uppdragen. Så om ett uppdrag till exempel är att föreläsa om hur viss mjukvara till datorer gör ditten eller datten så är ju det inget uppdrag för mig men om det däremot är ett uppdrag där de söker in inspirationsföreläsare på ämnet positivt tänkande så passar ju det mig perfekt. Så nu har jag en session bokad på torsdag den 8 november kl 23.00.

Så efter att ha bokat in den sessionen så åkte min man, vår dotter och jag ut och käkade för att fira vinsten. Vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat och god dessert. Perfekt!

 

 

Ehh, vänta nu Cecilia, hur kan du säga att du vann när du inte ens vet hur det har gått? Du kanske inte ens får något uppdrag?

Ja, det är kanske en bra fråga och den är kanske också helt realistisk. Men jag går på min känsla. Jag känner mig som en vinnare och då kör jag på det. Min man var inte ett dugg förvånad utan sade bara att det var typiskt mig. Han menade att det fanns ingenting som kunde slå ner mig.  Jag är hellre glad i onödan än går här och deppar ner mig i onödan. Som sagt, jag har ingen aning om vilket resultatet blir men fram till dess att jag vet kan jag lika gärna känna mig som en vinnare som jag känner mig som en förlorare. Det är mycket skönare att vara en vinnare så jag kommer vissla och tralla mig fram till på torsdag och bara njut av den här fantastiska känslan. Jag ifrågasätter den inte ens utan känner den bara och låter den vara en del av mig.

Jag låter inga ”logiska” eller ”realistiska” tankar få störa mina känslor så tvivel kommer inte existera den här veckan, endast känslan av att vinna. Och jag har så otroligt mycket att vara glad över så det är väldigt lätt för mig att vara glad.

Bland annat så är jag så fantastiskt glad över sjösättningen av mitt senaste projekt som startar snart. Det är ett program där du får lära dig leva ditt liv med Attraktionslagen, precis som jag gör. Du får lära dig att skapa ditt allra bästa liv där det är du som styr dina tankar, dina känslor och där det är du som styr vad som kommer in i ditt liv. Programmet heter ”Öppna dörren till ditt bästa år 2019” och du kan läsa mer om det i det HÄR inlägget. Jag hoppas vi ses på det programmet som kommer förändra många människors liv.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Del 9 från min resa med Attraktionslagen – Jag VANN!!!