Den nakna början 6 kommentarer


rp_Sol-300x300.jpgJa, jag vet. Serien är slut. Men där något tar slut så tar ju alltid något annat vid och en ny början randas. Den djupa svackan som jag hamnade i hjälpte mig att se saker ur nya vinklar och jag kände att det är dags för en förändring. Det som är helt nytt är att jag har startat en ny blogg på engelska som heter karvegard.rocks och det känns väldigt roligt att faktiskt nå ut i hela världen. Och jag tycker det är så coolt att domäntillägget .rocks finns istället för att ha de vanliga .com, .org eller liknande. Jag har dock bestämt mig för att behålla den här bloggen men jag tror att jag behöver göra en del förändringar på bloggen för att fler ska  vilja läsa den.

Det är knappt jag vågar ställa en fråga till er läsare för jag är faktiskt osäker på om jag verkligen får några svar med tanke på hur få läsare bloggen har. Jag driver ju inte den här bloggen för min egen skull utan den drivs för att jag vill inspirera, tipsa och peppa er läsare men om jag inte har läsare så är det inte så stor vits att lägga ner tid och energi på bloggen. Så därför skulle jag bli väldigt glad om ni ville skriva era önskemål om innehåll i bloggen så att jag kan anpassa innehållet för att ni som läser ska gilla att komma hit och läsa. Vad skulle vara värdefullt för er att läsa här? Enda sättet för mig att få läsare är ju att kunna erbjuda ett innehåll som är eftertraktat av en stor publik.

Så sätt nu igång och önska vad ni vill hitta här på bloggen. Även om du själv inte ha ren blogg så kan du skriva en kommentar här nedan.

Stort tack på förhand för alla era önskemål.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Den nakna början

 • TantGlad

  Jag tycker nog att det är den som driver bloggen som bestämmer .
  Bestämmer hur inläggen ser ut ochså vidare.
  Man läser de bloggar man gillar.
  Själv gillar jag nog mest bloggar med blandade inlägg.

  Ha en jättefin ny vecka och lycka till med din nya blogg.
  Kram.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Jag driver bloggen i syfte att ha många läsare som tar del av min kunskap så för mig är det viktigt att leverera ett innehåll som läsarna vill ha. Hade det här varit min privata blogg så hade jag inte brytt mig så mycket om ifall läsarna tyckte det var intressant eller inte.

   Önskar dig en suverän måndag!

   Kram!

 • Susanne

  Klockan är sent eller tidig.. Jag kan inte sova.. Kan saker ha en mening?Har precis hittat din blogg och ser att du har nyligen gjort ett inlägg, jag vill självklart skriva något (0: Jag vaknade precis med offerkoftan och känner mig ensam fast min familj ligger precis bredvid. Jag behöver göra förändringar annars kommer jag ”kväva mig själv”.. Du sätter ord på en del av mina tankar, tack! På återseende (0:

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Susanne!

   Vad roligt med nya läsare här. Du är hjärtligt välkommen och jag hoppas att du ska hitta tips och ord här som du kan ha nytta av. Du har tagit ett väldigt stort steg och det är att du blivit medveten om att du behöver göra förändringar. Det är det första och största steget att ta. Nu behöver du hitta verktyg som fungerar för dig och på din livssituation.
   Jag önskar dig lycka till på din resa och önskar dig välkommen åter.

   • Susanne

    Tack! Du har skrivit så mycket klokt och jag vill gärna läsa mer. Tack o lov åkte offerkoftan av på morgonen då min man också vaknade och vi hade ett härligt samtal. När jag tipsade om att vi borde pröva B & B i Arboga så tittade han på mig med en frågande blick och sa: -Arboga?? Varför just Arboga av alla ställen..
    Haha (((0: