Den perfekta relationen


Badanka

Vi var i Örebro och kollade in Open Art.

Det känns som om jag haft en veckas semester nu när jag haft besök av en väninna från Holland. Det har varit en suverän vecka och jag har verkligen haft det roligt med henne och hennes två barn. Planerar nu att åka och hälsa på henne och hennes familj någon gång i vinter tillsammans med min 11-åriga dotter.

Men, idag är jag igång och jobbar igen vilket också känns skönt. Jag känner mig full av energi och har massor med inspiration och motivation. Så nu är jag igång och skapar något för alla som har relationsproblem.

365dagar

Klicka på bilden.

För lite drygt ett år sedan så släppte jag 365 Dagar PT, Din guide till Positivt tänkande som är ett verktyg som hjälper dig att skapa en mer positiv attityd och helt enkelt ett mer tillfredsställande liv. Läs mer HÄR. 365 Dagar PT har blivit en succé och de som köpt det har alla efterfrågat en uppföljare. Eftersom den blev en sådan succé så har jag nu bestämt mig för att göra en hel serie av 365-verktyg och först ut blir 365 Dagar KR, Din guide till en kärleksfull relation.

365 dagar kr

Vad tycker ni om omslaget?

Alla drömmer om att ha den perfekta relationen med den perfekta partnern men av olika orsaker så blir det inte alltid som man önskat och då mår man väldigt dåligt vilket påverkar alla områden i livet. Men det finns massor med knep att ta till för att förbättra sin relation och skapa den relation man önskar. En bra idé är också att tänka i förebyggande syfte så att man vårdar sin relation och låter den fortsätta vara underbar och blomstrande.

Med 365 Dagar KR får du ett mail om dagen i ett års tid med övningar, tips, råd, påminnelser och annat smått och gott och allt i syfte att ge dig de verktyg du behöver för att skapa den relation du önskar och förtjänar. Mycket av innehållet består av de verktyg jag använder när jag coachar par.  Så man kan kort och gott säga att det är ett verktyg som coachar dig och din partner till en bättre relation. Du har lika stor nytta av verktyget om du väljer att använda verktyget utan din partner.

Planen är att släppa 365 Dagar KR officiellt inom ett par veckor men det kommer att släppas lite tidigare för dig som prenumererar på mitt nyhetsbrev. Och du som är prenumerant kommer också få en chans att vinna verktyget som är värt 365:-. Vill du ha chansen att vinna men ännu inte prenumererar så kan du bli prenumerant genom att klicka HÄR.

Önskar dig en helt suverän dag!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *