Den stressfria dagen 1 kommentar


rp_to_the_sun_-_red_tulips_6636-199x300.jpgSitter på tåget på väg ner till Göteborg för kvällens föreläsning. Jag älskar att åka tåg och att resa överhuvudtaget. Blev precis uppringd av en journalist på Sveriges radio från kanalen P4 Västmanland som vill ha med mig i direktsändning i morgon bitti. Jag är ju kvar i Göteborg då så vi tar intervjun över telefonen.

Anledningen är att det i morgon är den Stressfria dagen som jag instiftade för ett par år sedan. Så i morgon uppmanar jag alla till att ta fem minuter i lugn och ro någon gång under dagen. Jag hoppas ni hänger med!

You Rock!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Den stressfria dagen

  • Geddfish

    Vad kul! Sträck på dig!
    Jag har en hälsomätare i min nya mobil (det har väl alla, kanske) och jag använder min. Kan mäta stress och puls mm, och ser att jag ligger bra till ♥ skönt, det är inte självklart.
    Lycka till i morgon bitti! Kram ♥