Det absolut viktigaste du får ut av Attraktionslagen


Hallå alla Härliga!

Många kommer i kontakt med Attraktionslagen när de står inför en jobbig situation i livet. Till exempel vid en ekonomisk kris och ser då Attraktionslagen som ett snabbt sätt att lösa krisen. Många säger också att de använder Attraktionslagen i vissa lägen när de till exempel behöver en ny bostad, ett nytt jobb, mer pengar etc, och sen när de fått det de önskar/behöver så använder de inte Attraktionslagen. Men, det fungerar inte riktigt så för Attraktionslagen jobbar hela tiden, det är precis som med gravitationslagen, den fungerar inte bara när du vill det utan den fungerar alltid, oavsett om du vill det eller inte.

Och eftersom Attraktionslagen har öppet dygnet runt året om så förstår du hur viktigt det är att du vårdar din vibration hela tiden. Och det som är så fantastiskt härligt med det är att du får ut det som är det allra viktigaste, enligt mig och det är ren och skär lycka. Ju mer varsam du är om din vibration desto lyckligare blir du. Bilar, jobb, pengar etc är ju bara en bonus som du får utöver det allra viktigaste. För det som varenda människa faktiskt strävar efter är ju att få vara lycklig, glad och harmonisk och det får du garanterat om du vårdar din vibration. Och det är också det bästa sättet att få Attraktionslagen att leverera det du vill istället för oönskat krafs. Så då förstår du hur viktig din vibration är. Det krävs en del övning att nå en högre vibration som är mer varaktig men var lite ihärdig så har du ganska snart automatiserat tankar som höjer din vibration. Och det finns väl ändå inget bättre att spendera sina dagar i glädje utan oro, irritation, skam, ångest, ilska, stress etc.

Vill du lära dig mer om hur du gör för att attrahera det du önskar så kan du läsa mer om den onlinekurs som startar den 22 Maj. Du hittar all info om den genom att klicka HÄR. Under den här kursen kommer du bland annat få lära dig:
* vad vibration är
* hur du kan veta om Attraktionslagen fungerar
* se bevis på Attraktionslagen i din vardag
* mer om kvantfysiken
* mänsklighetens äldsta hemlighet
* hur hjärnan fungerar
* hur du förändrar negativa övertygelser
* hitta dina manifestationshinder
* hur du manifesterar dina önskningar
* en manifestationsprocess i 7 steg

Och mycket, mycket mer. 🙂

Du kommer också lära dig 12 dagliga rutiner som hjälper dig att göra de förändringar som krävs för att du ska börja attrahera det du önskar. Det blir självklart övningar, livesändningar och så kommer du få ställa frågor som jag besvarar i kursgruppen. Det kommer bli en helt suverän onlinekurs som inte har några tider som du behöver passa vilket gör att alla kan gå den här kursen. 🙂

 

 

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *