Det går inte att misslyckas med Attraktionslagen


Hallå, alla Härliga! Jag hoppas ni har haft en fantastisk vecka och att ni ser fram emot en suverän helg. Själv så är jag inne i ett härligt och kreativt flow just nu som innebär mycket skapande på olika plan. Det är allt från julpyssel till skapande av E-kurser om Attraktionslagen. Idag tänkte jag prata mer om Attraktionslagen och som rubriken säger så lyckas alla med Attraktionslagen och du som läser det här just nu kanske tycker det låter lite konstigt. Men, när du läst det här inlägget så kommer du förstå hur jag menar. Men först, vill jag dela med mig av något roligt.

Jag har 2 eller egentligen 3 roliga saker som jag vill berätta innan jag förklarar rubriken. 2 av sakerna gäller min webkurs som du säkert har hört talas om. Den består ju av 8 moduler men kommer nu att utökas till 9 moduler. Jag jobbar för tillfället på den nionde modulen som kommer handla om att attrahera in pengar. Priset för kursen kommer vara detsamma och ni som redan köpt kursen kommer få modulen så fort den är klar och det kostar inget extra för er.

Den andra roliga saken kring webkursen är alla fantastiska 5-stjärniga recensioner som den fått. Den sista recensionen kom från en tjej som heter Nina och hon skriver bland annat så här om webkursen:

Jag har fått tillbaka mitt naturliga mående, att må helt fantastiskt! Jag är LYCKLIG! Inte bara för att saker går bra utan riktigt riktigt lycklig, inifrån utan att saker händer, det bara är där! Jag mådde så otroligt dåligt innan det här så jag tänkte dagligen på att inte leva längre. Jag, som var världens gladaste tacksammaste människa, hade blivit rädd för allt och kände mest frustration och förtvivlan. Nu är jag tillbaka och är version 2.0, mycket klokare på köpet.
Jag kommer aldrig sluta med övningarna man fick i Framgång Med Attraktionslagen, dom gör all skillnad och är så viktiga och jag kommer ALDRIG tappa mig själv, mitt kall, min tacksamhet, mitt ljus och min tro igen! Det här är livet! Jättekram och jättetack!

Vill du förändra ditt liv precis som Nina har gjort så kan du klicka HÄR för att läsa mer om webkursen.

Och så kommer vi till den tredje roliga saken och det är den onlinekurs som jag kommer köra på Facebook i en hemlig grupp. Det är helt fantastiskt vilket enormt intresse det är för den kursen! Jag är så fantastiskt överväldigad för det är i skrivande stund 513 som anmält sitt intresse så det är tur att kursen sker på Facebook så det är obegränsat med platser.

Kursen passar alla för man gör den i sin egen takt och på tider som passar en själv. Jag har kört en sådan här kurs under 2019 och väldigt många av deltagarna har valt att hänga med även nästa år. Du vill väl också hänga med och göra 2020 till ditt bästa år? Läs i så fall om kursen genom att klicka HÄR.

Det går inte att misslyckas med Attraktionslagen. Ja, vad menar jag då med det. Jag vet att många tycker att Attraktionslagen inte fungerar för dem men att den fungerar för alla andra men grejen med Attraktionslagen är att den fungerar hela tiden för alla människor oavsett om man känner till den eller inte, oavsett om man tror på den eller inte.

Så, om du säger att Attraktionslagen inte fungerar för dig, ja, då attraherar du in bevis på att Attraktionslagen inte fungerar, den levererar alltså inget av det du önskar. En annan vanlig sak är att när folk attraherar in negativa saker eller bara mer utav det negativa de redan har så säger de att Attraktionslagen inte fungerar för de har minsann inte önskat sig det de har och får. Jo, det har de. Det troligaste är att de inte förstått HUR Attraktionslagen fungerar så de har inte förändrat sin vibration till att matcha det de önskar utan de fortsätter bara att fokusera på och sända ut vibrationen av det oönskade och då får de mer av det oönskade.

Så då förstår du hur jag menar med att det inte går att misslyckas med Attraktionslagen, du attraherar hela tiden, oavsett om det är något du önskar eller inte.

Efter de raderna så kanske din förståelse för Attraktionslagen har ökat ett snäpp. Och känner du att du nu är redo att faktiskt lära dig attrahera in det du önskar så kan du anmäla dig till någon av de 2 kurser som jag nämner ovan. För det är ju faktiskt så att kan du attrahera in oönskade saker så kan du självklart attrahera in det du önskar, du behöver bara lära dig hur du ska göra och sen kommer det gå som en dans.

Önskar dig en suverän vecka!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *