Det här är helt magiskt


FokusJag har en längre tid haft lite ont i min högra överarm. Inte så mycket och bara  ibland men den senaste veckan har det blivit värre och i natt så vaknade jag av smärtan flera gånger. I morse hade jag så ont så jag knappt kunde klä på mig så jag tyckte det var dags att kontakta sjukvården. Diagnosen blev muskelinflammation och så fick jag medicin och en remiss till Sjukgymnast så nu hoppas jag att det snabbt går över. Faktum är att det nu känns betydligt mycket bättre än i morse. Då gjorde det ont hela tiden men nu gör det bara ont vid vissa rörelser som jag kan undvika. Så jag har goda förhoppningar om att jag inom kort Rockar vidare som vanligt.

rp_SrF-Jävel-org-238x300.jpgOch vad är det som är så magiskt då? Jo, jag är så mäkta imponerad över den enorma uppmärksamhet som min nya föreläsning: Föreläsningen som ingen jävel vill se har fått. Har aldrig varit med om maken och det är så himla häftigt. Varje dag kommer det in fler förfrågningar från människor som vill att jag ska komma till deras stad med föreläsningen som beskrivs så här:

Du bör vara medveten om att du utsätter dig för vissa risker om du skulle gå på den föreläsningen.
Risken finns att du lär dig hur du blir på bättre humör och hur du får en mer positiv attityd.
Du kanske till och med drabbas av att känna någon form av glädje ett par minuter varje dag.
Du kanske till och med börjar se din partner med andra ögon och blir lite småkär igen.
Efter den här föreläsningen så kommer du inse att ditt enda val är att…..
Ja, det är nog bäst att du struntar i den här föreläsningen och stannar hemma istället.

Det vore jättekul att träffa er bloggläsare IRL och om ni har lust att komma på en föreläsning så kan ni kika på min flik: Öppna föreläsningar för att se när jag kommer till en stad i närheten. Finns det ingen stad i närheten av dig så kan du läsa HÄR för att få reda på hur du kan göra för att jag ska komma till din stad.

Inlägg 40 #blogg100

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *