Det har Rockstjärnestatus!


Nedan följer ett utdrag ur min bok: ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag”!

”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”

Att bjuda in Rockstjärnestatus i ditt liv är att ändra attityden, tacka ja till fler konstruktiva tankar, leva ut dina drömmar, välja skrattet, leka, prioritera dig själv, njuta, göra mycket av det som du tycker om att göra och att vara unik. Det är så mycket och ändå enkelt på sätt och vis. Det krävs inga stora projekt, massor med tid och tjocka plånböcker utan mycket går att göra i vardagen för att bjuda in Rockstjärnestatusen i ditt Liv. Och det är oftast i vardagen som det bäst behövs.

Det är vardagen som vi ofta släpper i väg och låter den gå på autopilot för att sedan leva upp lite under helgen, om vi orkar. Det är nyttigt att ha tråkigt ibland, att öva på att bara göra ingenting, men har vi tråkigt för ofta kan det vara ganska energikrävande och göra oss trötta men glädje, favoritaktiviteter, musik och så mycket annat ger oss energi till att orka och vilja leva i vardagen.

I boken får du enkla tips för ur du får mer glädje i vardagen, på jobbet, i dina relationer och i dig själv.

Vill du ha fler tips för glädje i ditt liv så klicka på bilden nedan för att läsa mer om boken:

Covernew

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *