Det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar 9 kommentarer


blossom-247407_1920Hallå alla Härliga! Idag är det måndag och det är verkligen min favoritdag och jag brukar kalla den för Charmiga måndag för det tycker jag verkligen att den förtjänar. Måndag innebär en ny början, starten på en ny vecka med spännande härligheter. Jag älskar äventyr och varje måndag börjar en veckas äventyr.

I det här inlägget får du det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar och lära dig hur du vet om dina tankar för dig till eller från dina önskningar.

anther-71265_1280

Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu.Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. 🙂 Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar.

Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.

Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar. Att leva som om du redan har det du önskar betyder inte att du i din fysiska verklighet ska leva som om du har det du önskar utan det betyder att du ska känna det som om du har det du önskar. Så föreställ dig hur du kommer känna det när du har det du önskar och så skapar du den känslan för då kommer du attrahera det. Det absolut viktigaste är att vara lycklig här och nu även om du inte har det du önskar. I början kan det vara en rejäl utmaning men med lite övning så kommer du hitta fler och fler sätt att förbättra din känsla så att du längre stunder kan vara lycklig trots att det du önskar inte har kommit ännu. Och ju längre perioder du är lycklig desto snabbare kommer du manifestera din önskan.

Så sätt igång i denna stund med att se till att du är lycklig. Var hela tiden uppmärksam på dina känslor för då vet du vilken vibration du sänder ut.


 

Vill du ha min kostnadsfria Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen. Om du vill lära dig attrahera dina önskningar så hittar du e-kurser i webshopen.

Gillade du det här inlägget så får du gärna dela det med dina vänner genom att använda delaknapparna nedan.

I värme, ljus och kärlek!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Det ultimata tipset för att manifestera dina önskningar

 • Anders Ulrika

  Mitt namn är Anders Ulrika.Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.Oduduwa gjorde för mig, som hjälpte mig att återställa kärlek och förtroende med min ex man tillbaka med sin magi och älska stava.
  Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen lurade mig och letade efter en skilsmässa, men när jag stötte på Dr.Oduduwa e-post på internetbloggen om hur han hjälpte så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa relationen.och göra människor lyckliga i sin relation. Jag skickar ett meddelande till e-post {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com} Jag förklarade min make till honom och sökte sedan hans hjälp, men till min överraskning sa Oduduwa till mig att han skulle hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min make är helt kärleksfull och omtänksam för alltid.
  Min man Anderson vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan att presentera mig. Jag gillar verkligen mitt äktenskap nyligen efter spellunchen, allt fungerar bra för mig och make, vilket är en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta på internet att dela detta vittnesbörd till alla här för att också söka hjälp för att återställa familjen idag, med att jag erkänner att Dr.Oduduwa verkligen är en verklig flyktstafel. Du behöver hjälp KONTAKTA ACIK Akobe NU via e-post:
   Här är den enda brådskande lösningen för svar på dina äktenskap / problem och känna dig lycklig i ditt förhållande. Och dessutom är det perfekt i STAV KÄRLIGHET, VINNA EX TILLBAKA, ÄLSK mat, stavfrämjande, stavskydd, stavaffär, bra stavjobb, stav LOTTERI och stavning för att stoppa domstolsskillnader. kärlek stavdel för att göra ex kärlekspartner tillbaka intresse och kärlek stava för att bygga mer kärleksförtroende.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  oi