Din 6-stegsguide till Positivt Tänkande


Innan vi börjar med veckans härligheter så vill jag berätta en lite sak för er. Den här sidan ni har hamnat på ser ut att vara en helt vanlig sida på min hemsida men den här sidan är inte publicerad offentligt. Det innebär att man bara kan komma till den här sidan via den länk som du har fått i nyhetsbrevet. Jag gör så för att det är viktigt för mig att du som prenumerant får ett mervärde genom att jag ger dig saker som inte är tillgängliga för alla. Du som prenumerant får saker som ingen annan får. Och, innan vi kör igång så vill jag säga en sak till och det är att alla länkar på den här sidan öppnas i nya fönster vilket innebär att du alltid har den här sidan öppen även om du klickar på länkar. Så, då kör vi igång!

Veckans mest lästa inlägg är även den här veckan ett inlägg i Attraktionslagens tecken. Det här inlägget består av 7 steg för hur du använder Attraktionslagen och du hittar det inlägget HÄR.

Årets julkalender är en väldigt spännande berättelse i 24 delar för alla oss vuxna som är barnsligt nyfikna. Vi möter Astrid som är en kvinna som jämt är irriterad och vi får följa henne i hennes vardag där hon möter spännande varelser och blir uppmanad att rädda julen. Och Astrid som inte ens gillar julen då den bara innebär stress och stök för henne. Du hittar alla luckor HÄR.

Jag vill på min blogg öka förståelsen för Attraktionslagen och eftersom jag är medveten om att vi alla tänker olika så fick jag idén att låta fler förklara Attraktionslagen här på bloggen för att fler ska förstå. Ibland kan det handla om ett skifte av några ord för att öka förståelsen och ge en Aha-upplevelse så jag har bjudit in några av landets experter på området att skriva gästinlägg i ämnet. Än så länge har 2 inlägg publicerats, ett om Attraktionslagen och framgång och ett om hur du hittar en partner med hjälp av Attraktionslagen och här är de 2 skribenterna:

gma-2015

Gunnar Martin Aronsson

Gunnar Martin Aronsson, LoA-Kursledare, Andligt Baserad Coach och samtalsterapeut, har skrivit ett suveränt inlägg om Attraktionslagen och begreppet Framgång som du kan läsa HÄR.

 

 

 

 

Malin Hammar

Malin Hammar

Föreläsaren, Malin Hammar fick lära sig om Attraktionslagen när hon bodde i Indien på 90-talet och hon skriver om hur du hittar en partner genom att använda Attraktionslagen. Malin kommer ni möta varje onsdag på bloggen då hon skriver om attraktionslagen. Läs om hur du hittar en partner HÄR.

 

 

 

 

Evah

Evah Åberg

Evah, som skriver om psykisk ohälsa har också gästbloggat och hon ger er suveräna Må-bra-tips som du hittar HÄR.

 

 

 

 

 

 

Och så var det dags för veckans godbitar! Alltid lika spännande!

Först ut så har vi din 6-stegsguide till positivt tänkande och du får den som en Pdf som du kan ladda ner Ladda ner din guide här!

 

Och här kommer Black December som blev väldigt populär i förra veckans nyhetsbrev

ball-17173_1920Veckans Godbit nr 2 går i tankarnas tecken. Jag har samlat mina allra bästa tips och skapat en mailserie som heter 365 Dagar PT – Din Guide till Positiva Tankar. Syftet med den guiden är att bryta vanan med negativa, ofruktbara tankar som bara skapar oönskade manifestationer för att ersätta den vanan med att tänka positiva, gynnsamma tankar som öppnar upp för välmående och mottaglighet av önskade manifestationer. Jag har också skrivit en e-bok om ämnet där du får lära dig hur våra tankar fungerar, hur de blir till och hur du kan lära dig styra dem. E-boken heter: Bli en stjärna på att tänka! så skapar du tankar som gynnar dig.

Nu under December månad så får du E-boken på köpet när du köper din guide till positivt tänkande så du får alltså 99:- rabatt på ditt köp. Black December gäller exklusivt för dig som prenumererar på mitt nyhetsbrev för att via min uppskattning för att du står ut med mina mail varje vecka.

Det enda du behöver göra är att gå till webshopen som du hittar HÄR och lägga ”365 Dagar PT” + ”Bli en stjärna på att tänka” i din varukorg och så skriver du in följande rabattkod innan du betalar:  black  då dras automatiskt 99:- av i kassan och du betalar endast för din guide. Black December gäller t om julafton men ju fortare du kommer igång desto fortare lär du dig att bli av med negativa tankar och känslor.

Har du några frågor så kan du skicka ett mail till mig: cecilia@klokegard.se