Din åsikt är värdefull! 9 kommentarer


Jag känner mig så privilegierad som har möjligheten att blogga och jag tycker det är väldigt roligt. Jag har märkt att min blogg är uppskattad av er läsare och jag blir så fantastiskt glad över alla härliga kommentarer som ni lämnar här på bloggen. Det är en riktig egoboost för mig att läsa det ni skriver. Jag strävar hela tiden efter att förbättra bloggen för att den ska bli bättre och bättre och jag vill gärna ha er hjälp med lite feedback så därför har jag några frågor som jag skulle uppskatta om du vill svara på:
Vad tycker du?
* Vad tycker du saknas på bloggen?
* Vad kan jag skriva mindre av?
* Vad vill du läsa mer om  på bloggen?
* Får du ut något av att läsa min blogg?
* Vad får du i så fall ut av att läsa?
Min blogg!
Här nedan följer några av alla dom fantastiska kommentarer som jag fått från er läsare här på bloggen:

 • så jävla härlig blogg !
 • Jag såg dig nog i morse på TV4..tänkte att henne känner jag igen ;)..Du har mycket klokt att säga!! Må sågott!!
 • Gokväll! Så bra att du påminnermig vara rockstjärna! jag känner mej mer och mer som en rock star för var dagsom går och börjar vänja mig… =)
 • Wow vad mycket tips! 🙂 Tar ochskriver ut den och fördjupar mig!
 • Så konstruktivt och fintskrivet.
 • Jag gillar verkligen den häridén! Dessutom gillar jag dina tankar och det du skriver, och tittar ofta inför lite kloka ord och affirmation 🙂
 • Hittade just hit och blevmycket inspirerad av din sida. Jag länkar genast.
 • Återigen en himla bra övning.
 • Mycket bra övning! Tycker migkänna igen en del från den vetenskapliga litteraturen och frågeformulären. Menjag föredrar din variant 😀
 • Väldigt bra övningar Cecilia!De bidrar till att hitta sitt egen väg till Lyckan 🙂
 • Tack för bra tips fina du!:-)Kraam
 • åh vilket bra inlägg Cecilia!Läste också artikeln och funderade men nu fick jag bra svar på tal och du visarverkligen vilket proffs du är på detta!
 • Tack för en upplyftande blogg!
 • Bra inlägg igen!
 • Tack för ett viktigt inlägg!
 • Hej darling..du är heltfantastisk :)) tjing pling
 • Riktigt bra tips!
 • Du ger mig lite hopp nu så häri höstdepp tider 🙂
 • trevlig blogg, bättre medtrevliga bloggar än psykvård, enligt mig 🙂
 • hej vill bara säga att den härbloggen är så himla bra och du verkar så underbar. Du inspirerar mig verkligen.tack!!!
 • Haha! Underbart! Hittade tilldin blogg i förrgår, har tyvärr inte hunnit läsa så mycket än, men det jag har- vad underbar du är! =) Tack för en trevlig blogg att hitta till!
 • Underbart! Jag riktigt kännernjutningen i hela mig när jag läser det olika punkterna.
 • Vilken härlig och inspirerandebild! Och som vanligt har du många kloka ord!
 • Jag gillar din blogg och lärmig mycket och den hjälper mig i min vardag.
 • Många kloka ord ! Tackar !
 • Tack för tre bra tips om vägentill framgång! Jag hittar alltid intressanta saker att läsa här i din blogg. Haen bra kväll! Kram!
 • Vilket bra inlägg, du gör skälför ditt namn, Klokegård. Gillar kommentarerna också. Efter att ha varit (ochfortfarande är) gift med samme man i 22 år och tillsammans i 30 vet jag att detinte är lätt. Hade behövt dina tips många gånger om.:)
 • Bra inlägg, har idag satt uppen lapp på jobbet att det bjuds på fika på rasten på Onsdag hoppas att alla skabli glada.
 • Härliga och livsbejakande råd.
 • Du imponerar med ditt driv ochalla spännande projekt!! Kram:)
 • Hej fina! Vilken härlig sida duhar med mycket inspiration =) Nu ska jag snoka…. Kram
 • Hallå på kvällskvisten Harvarit inne och läst lite på din blogg. Man blir peppad och mår gott isjälatrakten ha det gott kram’
 • ohhh vad jag hittat inspirationhär, såååååååå glad att hitta hit! Varmkram
 • Ja men vilken klockren blogg!!!Stoooort I like!!!! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam
 • Du skriver om tankens kraft och det harvarit härligt att följa dina inlägg hos Qoola Qvinnor. Din entusiasm smittar avsig.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Din åsikt är värdefull!

 • conny

  Smicker är ett otyg! Det skapar bara falskhet och är fördummande. Sanningen är alltid bäst och när jag tycker att du har fel så säger jag det.

  Anledningen till att jag är ärlig är att jag verkligen tycker att dina blogginlägg för det allra mesta är jättebra. Om jag inte tyckte det skulle jag överhuvudtaget inte kommentera här. Jag tycker inte man ska ge falsk feedback i syfte att vara "snäll" för då bryr man sig ju inte om det nån skrivit.

  Jag bryr mig om dig och din blogg, därför är jag ärlig mot dig. Det skulle aldrig falla mig in att säga att du skrivit nåt bra om jag inte tycker det, då är man respektlös.

  Kan man inte ge kritik till nån som man läst länge då är det nåt som är fel, för på flera hundra blogginlägg kan man inte undgå att göra misstag ibland, och då ska man inte säga att det är bra i alla fall.

  Jag visar respekt mot dem jag diskuterar med eller dem jag kommenterar hos och talar om när jag har en annan åsikt, och ger beröm när jag har anledning till det.

 • sofie

  Jag tycker att din blogg är jätte bra, men en sak som jag skulle behöva läsa om är små knep som gör att man hittar sig själv.. Är lite osäker på hur jag lyckas med de 😛

 • Liljegrens-Spot

  självklart ska du ha smickrande kommentarer.
  det ger ju bränsle till ditt fortsatta skrivande!
  Jag fyller på din tank med:
  -DU gör ett kanonjobb!
  jag läser dina inlägg och tar åt mig av det du skriver(ibland ruskigt nära min verklighet).
  Det som inte känns aktuellt för mig lämnar jag till någon annan att ta till sig 😉
  Kritik???
  Till dig???
  Nepp! Varför? 🙂

 • http://mysbella.blogg.se/

  Ja tycker att du ska fortsätta i samma positiva anda!:) Gillar dina tips, affirmationer och dig såklart!;)

  Ha en trevlig kväll sunshine!

  Kraam Izabell

 • Klokegård - Designa ditt Liv!

  Conny, jag lutar också åt att kommentera där kommentaren skrevs.

  Ps: Bloggrespons som tillhandahåller frågelådan körde en stor uppdatering och under den perioden fungerade inte lådan så då tog jag bort den och sen har det inte blivit av att jag lagt tillbaka den. Men, tack för påminnelsen för jag tycke rom att svara på frågor så jag lägger tillbaka den. Ds.

  Ha det skönt!

 • conny

  Jag förstår att det är tidsödande att svara på alla kommentarer, men om man nu ska svara ibland så är min bestämda uppfattning att man ska göra det på samma ställe som kommentaren skrevs.

  En härlig kväll önskar jag dig också?

  ps. Varför slutade du med "frågelådan"? Tidsbrist?

 • Klokegård - Designa ditt Liv!

  Conny: Det har blivit mer jobb för mig vilket innebär att tiden för bloggen har blivit mindre. Därför har kommentarerna blivit lidande. Och även bloggen i stort.
  Att jag får "smickrande" kommentarer ser jag som ett tecken på att läsarna tycker om det jag skriver så därför ställde ja gde här frågorna för att få veta mer om vad som är uppskattat så att jag kan skriva mer om det.
  Ett stort syfte med min blogg är att inspirera och då är det viktigt för mig att veta vad som uppfattas som mest inspirerande.
  Trots att jag haft bloggen i över ett år så har jag fortfarande inte kunnat bestämma mig för om jag ska besvara kommentarerna här eller på den personens blogg, så det blir lite olika.
  Jag tar inte illa upp av det du kallar "kritik" för jag ser det som en chans till utveckling och förtydligande.

  Ha en härlig kväll!

 • conny

  Det som jag saknar är respons på kommentarer. Kommentarer som "å vad du är underbar" kan väl kännas smickrande, men syftet med en blogg är ju inte att andra bloggare ska tycka att man är bra. Syfter är ju att föra ut ett budskap, och har man en annan åsikt än budskapet, eller en annan syn på det hela, så tar det hela slut där.

  Det blir så att åsikt står mot åsikt och ska man då acceptera den första åsikten som den rätta? Det blir ett stort vakuum där man inte vet hur kommentaren har tagits emot eller uppfattats. Det blir en envägskommunikation där kommentarerna består av diverse "heja på ord", från de redan frälsta, och det lär man sig inget av.

  Det kan ju inte vara så att alla som läser ett inlägg plötsligt kommer på att "ja så är det" det hade jag aldrig kommit på själv. Det här gäller nog minst 90% av bloggvärlden där en kritisk kommentar ofta uppfattas som fientlig. Kritiska kommentarer ska man vara tacksam för, för det får en att tänka.

  Får man många kommentarer så kan man dock inte begära att få svar på alla, men nån sorts fördjupning eller uppföljning skulle vara på sin plats, åtminstone nån övergripande sån ibland.

  Jag tänker inte säga att du är underbar…Hoppsan nu sa jag det i alla fall ha ha ha…Gla o go ska männskan va, å kritik ska hon kunna ta…trala la la… ;D