Du är en Rockstjärna! 2 kommentarerCamilla Photography
Livet är tidsbegränsat – det vet vi alla, och ändå lever vi så ofta som om vi alltid skulle leva. I första hand så gör vi alla dom där ”måstena” och försöker leva upp till alla outtalade krav som vi inbillar oss att omgivningen har på oss. I tankarna dyker det ibland upp saker som vi skulle vilja göra, saker som vi vet att vi mår bra av, de där sakerna som får det att bubbla inom oss av glädje, kärlek, lycka och kreativitet. 
De där sakerna som vi skjuter på morgondagen, de där sakerna vi ska göra sen, sen när barnen har vuxit upp, sen, när jag har avslutat det här projektet, sen på semestern, sen när jag går  i pension, sen när jag är piggare. Men när sen kommer så har vi glömt bort dom där sakerna. När sen kommer så kommer nya saker som måste avslutas innan sen kommer, igen. Och sen kommer för sent.

Då behöver du Rockstjärnestatus i ditt Liv!
Klokegårds definition av att ha Rockstjärnestatus i ditt liv:

”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”

Köp boken för endast 39:-

Varför Rockstjärnestatus?
Jag får ofta invändningen att det går ju inte att gå omkring och vara glad hela tiden! Nej, det finns stunder i livet då det är väldigt långt till glädje, det håller jag med om. Däremot är det väldigt vanligt att människan har en tendens att välja ett annat sinnestillstånd än glädje och fastna i en känsla av att vardagen är innehållslös, tråkig och går på autopilot.

Att ha Rockstjärnestatus i ditt liv är att bjuda in glädjen i vardagen, att göra medvetna, aktiva val för att förgylla vardagen, relationer, jobbet och allt  annat som du har i ditt liv.

Jag har skapat en grupp på Facebook i syfte att inspirera till att öka din Rockstjärnestatus. Klicka på Stjärnan för att komma dit:  

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Du är en Rockstjärna!