Du är en Rockstjärna! 5 kommentarer


Camilla Photography!
Det här är ett utdrag ur en artikel som jag fått publicerad på sajten Qoola Qvinnor. Läs artikeln ”Du är en Rockstjärna” HÄR! 
Livet är tidsbegränsat – det vet vi alla, och ändå lever vi så ofta som om vi alltid skulle leva. I första hand så gör vi alla dom där ”måstena” och försöker leva upp till alla outtalade krav som vi inbillar oss att omgivningen har på oss. I tankarna dyker det ibland upp saker som vi skulle vilja göra, saker som vi vet att vi mår bra av, de där sakerna som får det att bubbla inom oss av glädje, kärlek, lycka och kreativitet. 

De där sakerna som vi skjuter på morgondagen, de där sakerna vi ska göra sen, sen när barnen har vuxit upp, sen, när jag har avslutat det här projektet, sen på semestern, sen när jag går  i pension, sen när jag är piggare. Men när sen kommer så har vi glömt bort dom där sakerna. När sen kommer så kommer nya saker som måste avslutas innan sen kommer, igen. Och sen kommer för sent.

Då behöver du Rockstjärnestatus i ditt Liv!

Klokegårds definition av att ha Rockstjärnestatus i ditt liv:

”När du är unik, när du ser att du är bäst i hela världen på att vara Du, när du prioriterar så att du mår bäst, när du lever fullt ut, när du går utanför din trygghetszon och möter livet! Då har du Rockstjärnestatus i ditt liv!”

Varför Rockstjärnestatus?
Jag får ofta invändningen att det går ju inte att gå omkring och vara glad hela tiden! Nej, det finns stunder i livet då det är väldigt långt till glädje, det håller jag med om. Däremot är det väldigt vanligt att människan har en tendens att välja ett annat sinnestillstånd än glädje och fastna i en känsla av att vardagen är innehållslös, tråkig och går på autopilot.

Att ha Rockstjärnestatus i ditt liv är att bjuda in glädjen i vardagen, att göra medvetna, aktiva val för att förgylla vardagen, relationer, jobbet och allt  annat som du har i ditt liv.

Jag har skapat en gillasida på Facebook i syfte att inspirera till att öka din Rockstjärnestatus. Klicka på Stjärnan för att komma dit:  

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Du är en Rockstjärna!

 • Conny

  Den som är rädd för sanningen raderar en ärlig och öppen kommentar som inte gömmer sig bakom feghetens anonymitet.
  Endast den som har något att dölja beter sig på det viset.

 • Lev Ditt Liv

  Rockstjärnestatus hej o hå…Det behöver var och varannan människa..Det är här och nu vi lever..Sen kan var för sent..Vem vet!! Bra med denna status.. Mitt motto är dagligen..Är mitt tillstånd värt att smittas av?? Ja de kan ju bara andra svar på såklart.. Vår tid är nu….Sen kommer det andra.. Lev livet fullt ut varje dag…Det är livet det..

  Ha en fantastisk kväll//Mia

 • Framgångsbyran

  Härligt inlägg idag Cecilia! Din Rockstjärnestatusgrupp har slagit brett på FB, så jäkla skönt epitet!
  Skönt att kunna ha ett brett känsloregister, låga dagar kommer men att känna att jag har den egna kraften att välja en annan sinnesstämning är en fantastisk livssyn vi båda delar.
  Njut din söndagkväll!
  Inger

 • Conny

  sv. Det är naturligtvis Inger Eriksson som skickat fram ett par anonyma muppar för att få mig att lägga ner min blogg för att jag skriver sanningen. Eller också är det Inger själv som valt att vara anonym för att hon inte vågar stå för smörjan hon skriver.
  Hon har förlorat all trovärdighet och anledningen till att folk kommenterar på hennes blogg är gemenskapen, inte för skiten hon skriver.
  Hon ger sig också på mina följare (däribland dig) och jag tycker det är ren ynkedom att en vuxen människa inte kan stå för sina ord!