Du låter ju helt speedad. Vad går du på?


432182_180742238706309_100003116022077_284726_1926083502_n.jpg

Inspelning av min första TV-serie.

Ja, herregud vilken härlig dag jag har haft. Som jag skrev tidigare idag så började dagen lite vobbligt men det rätade jag upp och sen har det bara fortsatt uppåt. Och jag hr fått så mycket gjort vilket alltid är lika skönt. Den här veckan startar ju min webkurs där man får lära sig att träna upp sin självkänsla och du kan läsa mer om den HÄR och det går att hoppa på kursen hela veckan ut. Nåväl, jag har idag laddat upp lite extra bonusgrejor till kursen för jag tycker det är så kul att ge mer än jag utlovat. Så det fyllde mig med en riktigt härlig känsla.Och idag har jag fått ett så roligt mail från ett TV-produktionsbolag som kontaktade mig i egenskap av relationscoach. De jobbar med en programidé som jag tyckte verkar spännande. Jag kan inte säga vad det handlar om och jag vet inte ens om det blir något av det för produktionsbolaget måste sälja in sin idé till någon TV-kanal. Men eftersom jag så gärna vill jobba mer med TV så hoppas jag verkligen att det blir något av det här. De gånger jag har varit med på TV så har jag verkligen gillat det.

IMG_0554_1Så det gjorde mig riktigt peppad idag och jag kände verkligen hur energierna steg och jag studsade nästan fram här hemma. Och så ringde en kollega och vän och vi pratade en lång stund och till slut så sade hon: Du låter ju helt speedad, vad går du på?, herregud vad du pratar. Och hon hade helt rätt, herregud vilken munsvada jag hade. Inte ofta jag pratar så mycket och så fort men vi hade så kul och skrattade mycket tillsammans. Så sammanfattningsvis kan jag bara säga att det här har varit en suverän dag som nu avslutas med Svenska Hollywoodfruar. Jag bara älskar den serien och det är väl Beteendevetaren inom mig som gillar att se hur de beter sig. Jag älskar Maria Montazami och Åsa Vesterlund för de är så härliga. Gunilla skrattar jag varmt åt för jag tycker hon är så rolig, det är så härligt med en människa som är så säker på sig själv.

Önskar er en härlig kväll och en riktigt God natt!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *