Egoboosta din Rockstjärnestatus! 12 kommentarer


Konstruktiv Egoism  är ett perfekt sätt att boosta din Rockstjärnestatus! Så länge du har ödmjukheten så är det ingen risk att det ”stiger” sig åt huvudet. Att vara Rockstjärna i Ditt Liv går hand i hand med konstruktiv egoism eftersom båda handlar om ett självstärkande synsätt och en attityd som är mer tillåtande och accepterande till dig själv. En attityd som bjuder in mer glädje och frihet i ditt liv. En attityd som ger dig sjtärnstoft på din vardag.

Jag har i tidigare inlägg berättat om mina Egoböcker och om vikten av att skriva ner alla komplimanger som ni får. Nu är det tyvärr så att vi här i Sverige inte har den traditionen att sprida komplimanger omkring oss så det kanske tar lite tid innan du får material till din Egobok med komplimanger men det är här bloggen kommer in. Alla ni som bloggar vet vilken härlig egoboost det är. Kring varje blogg så finns det en fanclub som består av följare som tycker om att läsa det du skriver.

”Det du gör och är betyder något för andra människor och är en ljusglimt i deras liv.”
(Citat om dina supporters från boken ”Mediababe, Nio steg till framgång med hjälp av media” skriven av Jacqueline Kothbauer.)

Alla de fina, peppande och stöttande kommentarerna du får på din blogg passar perfekt in i din Egobok med komplimanger. Kom ihåg att bakom kommentarerna på din blogg så finns det människor och med människor bygger man relationer. Jag har fått flera nya vänner genom min blogg som jag nu kommunicerar med både via blogg, facebook, twitter och mail. Det är viktigt att vårda sina relationer för vi har så fantastiskt mycket att lära av varandra.
Inte bara din blogg utan även facebook kan vara en guldgruva för att samla komplimanger så ut på Komplimangjakt för att locka fram Rockstjärnan inom dig!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “Egoboosta din Rockstjärnestatus!

 • SANAZ

  Tack 🙂 Hoppas ni har det lika härligt o varmt som vi har det i göteborg nu – SOMMAR!
  Designa Ditt Liv..va ett fint ord som fångade min uppmärksamhet, ska kiak runt lite här 🙂

 • Klokegård - Designa ditt Liv!

  Sitter här och insuper dagens Egoboost genom att läsa era kommentarer. Jag är så tacksam och glad över att kunna läsa era härliga kommentarer som jag får.

  Conny: Om jag kan inspirera en människa till att ta ett steg mot att leva sitt liv mer fullt ut så har jag nått en del av mitt mål.

  Milla-Andante: Uppskrivet!

  Mia: Jag är också glad att vi funnit varandra.

  Inger: Ja, visst är det effektivt!

 • Framgångsbyran

  Jag inspirerades för några år sedan att göra en fin låda där man kunde lägga ner sånt som folk skrivit om en. Det är förbaskat lätt att glömma bort. Men det är guld värt när modet tryter eller någons tristare ord tränger in. En vacker bok att samla komplimanger i är en underbar idé Cecilia!
  Jag gillar att Du är så färgstark! 🙂
  Kram I

 • Lev Ditt Liv

  Så kloka ord.. Du sprider verkligen en glöd av positiv full rocks stjärna… Jag är så tacksam att vi funnit varandra via våra Bloggar.. Ödmjuk är ett viktigt ord…Att fått vara din Bloggis denna vecka har givit mig nya härliga kontakter…..

  Ju mer man ger – ju mer man får…

  Rocka loss idag kramar…från mig…..

 • caroline

  Klokt inlägg.
  Har själv tänkt vad mycket man får genom bloggen. Men det är ju lättare tycker jag också att lämna en komplimang på en gång än till en person man kanske inte pratar så mkt med när man möts ute på gatan.
  Många kommentarer genom åren på bloggen har stärkt en väldigt.
  Det ska du också, med tanke på vilka kloka inlägg du har.

  Ha en fin lördag!

 • milla-andante

  Du skriver så klokt och bra!!! Skriv upp det nu!;)
  Och jag blir glad att du vill vara med i min utlottning! Tack:)

  Kram

 • Lina

  Tack så hemskt mycket! Jag gillar verkligen mitt nya jobb! 😀 Första dagen avklarad!

  Gud vilket bra inlägg förresten!

 • Conny

  Så klokt skrivet. Du ingjuter mod i människor. Bra att du tog med det där om ödmjukhet som är en viktig ingrediens i Rockstjärnestatus. 🙂