Egologisk sommar Rockar Fett! 4 kommentarer


Jag har en suveränt inspirerande föreläsarkollega som heter  Ulrika Gabriel och  hon har myntat det klockrena uttrycket: EGOlogisk! Och det säger jag, att vara EGOlogisk har hög Rockstjärnestatus! Här följer Ulrikas definition av EGOlogisk:

När du är EGOlogisk lyssnar du på och tänker på dig själv. Men det är inte samma sak som att vara egoistisk. Egoistisk innebär att du tänker på dig själv i syfte att få fördelar i jämförelse med andra. EGOlogisk handlar om att du tar hand om dig själv och ser till att du mår bra så att du på så sätt har ännu bättre förutsättningar att vara en glad mamma, trevlig kollega, härlig partner och fantastisk vän.

ALLA vinner på att du är EGOlogisk! Det är det som är så fantastiskt.
   

Ulrika Gabriel har intervjuat mig om min EGOlogiska sommar och ni kan läsa intervjun på hennes BLOGG.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Egologisk sommar Rockar Fett!

 • Ulrika Gabriel

  Visst är det väl så att EGOlogiskt leverne och Rockstjärnestatus går hand i hand!?!
  Tack Cecilia för ditt inlägg – trots att det var DU som skulle vara i fokus idag ;-)…
  Kramar i massor. Rock on babe!

 • penny

  Jag vet att du intrevjuar många männsikor, men skulle du vilja göra mig äran att gästblogga hos mig någon gång när du har tid???

  Hör av dig om du är intresserad 🙂

  Kram

 • penny

  sååå sant, detta fick jag lära mig och lärde mig ta till mig via boken, attraktionslagen.

  Skäms på mig, var ett tag sedan jag kikade in hos dig, men sommaren gör att man inte sitter vid datorn lika mycket längre.

  Alltid lika kloka inlägg som alltid här oss dig <3